KAYSERİSPOR

Kayserispor'dan G.Antep'e tarihi ret

Gaziantepspor ile Kayserispor arasındaki maçın hangi gün oynanacağı netleşti.

Kayserispor'dan G.Antep'e tarihi ret

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya gelecek olan Gaziantepspor ile Kayserispor arasındaki maçın hangi gün oynanacağı netleşti.

TFF kabul etti

Gaziantepspor'un yeni stadı olan Gaziantep Arena'nın açılışını Kayserispor maçı ile yapmak için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 'na başvuruda bulunan kırmızı siyahlı ekip için olumsuz yanıt geldi.

KayseriTempo'nun haberine göre; TFF'nin "Maç günü değişikliği için Kayserispor'un ve yayıncı kuruluşun da onay vermesi gerekli" dediği Gaziantepspor, bunun üzerine hem Digitürk'e hem de Kayserispor'a maç günü değişikliği için başvuru yaptı. Digiturk'ün sıcak baktığı gün değişikliğini Kayserispor kabul etmedi.

Fikret Orman Sergei Karesev'e ateş püskürdü

Kayserispor reddetti

Daha önce belirlenen 21 Ekim 2016 Cuma tarihinin 23 Ekim 2016 Pazar olarak değiştirilmesini isteyen Gaziantepspor, yeni stadındaki ilk maçına çıkarken hem açılış töreni gerçekleştirmek hem de dolu tribünler önünde taraftar baskısını yanına alarak Kayserispor ile oynamak niyetinde idi.

Ancak Kayserispor, bu tarihi çağrıya "Kulübümüzün teknik heyet ve futbolcularının programları maçın Cuma günü oynanması üzerine yapılmıştır. Bundan ötürü Cuma günü olan maçın Pazar gününe alınmasını kabul etmiyoruz" şeklinde olumsuz yanıt verdi.

G.Antep-Kayserispor maçı yarın

Bunun üzerine TFF, müsabakanın daha önce belirlendiği gibi 21 Ekim Cuma oynanacağını ve saat 20.00'de başlayacağını her iki kulübe de bildirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER