KAYSERİSPOR

Kayserispor'da üzücü haber

Beşiktaş ile karşılaşacak Kayserispor'da dün akşam gerçekleştirilen antrenmanda sakatlık yaşandı.

Kayserispor'da üzücü haber

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Kayserispor'da dün akşam gerçekleştirilen antrenmanda sakatlık yaşandı.

Sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Kayserispor'da teknik direktör Hakan Kutlu'yu zora sokacak bir gelişme yaşandı. Sezon başından beri Kayserispor'un ligde oynadığı 6, kupada oynadığı 1 maçta görev alan sol bek futbolcusu sakatlandı.

Fenerbahçe'ye zırhlı otobüs!

Beşiktaş maçının hazırlıklarının tamamlanmasına kısa bir süre kala Anıl Karaer sakatlandı. Bu sezon ligde 6 maçta da görev alan ve sahada 455 dakika kalan Anıl Karaer'in arka adalesinde zorlama tespit edildi. Antrenmanı tamamlayamayan sol bek futbolcusunun tedavisine başlandı.

Bu futbolcunun yarınki maçta oynayıp oynayamayacağı ise bugün yapılacak tetkikler sonrasında netlik kazanacak. Ancak Anıl'ın forma giyme şansının zor olduğu söyleniyor. Anıl'ın Beşiktaş maçında oynayamaya olması halinde sol bek mevkiinde Ufuk Budak görev yapacak.

Diğer yandan sakatlığı devam eden kaleci Ahamada ile kırmızı kart cezası bulunan Samba Sow da yarınki maçta oynamayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER