KAYSERİSPOR

Kayserispor'da sürpriz ayrılık

Kayserispor, bir yandan ilk yarı ve Türkiye Kupası maçlarını devam ederken bir yandan da kadro kurgusunda değişikliği devam ettiriyor.

Kayserispor'da sürpriz ayrılık

Spor Toto Süper Lig'de iyi bir ivme yakalayarak üst sıralara doğru tırmanmaya başlayan Kayserispor, bir yandan ilk yarı ve Türkiye Kupası maçlarını devam ederken bir yandan da kadro kurgusunda değişikliği devam ettiriyor.

Daha önce kaleci Hakan Arıkan ve Turgut Doğan Şahin ile yolları ayıran Kayserispor, bu kez de haftalardır kadro dışı olan İbrahim Dağaşan ile sözleşmeyi feshetti.

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yıldız, "İbrahim Dağaşan ile görüştük. İki tarafında menfaatlerini ön plana tutarak sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettik. İbrahim Dağaşan'a Kayserispor kulübüne verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz, futbol hayatında başarılar dileriz" dedi. 

Trabzonspor Nazilli Belediyespor maçının sonucu ve özeti

İbrahim Dağaşan, geçen sezon başında Antalyaspor'dan Kayserispor'a transfer olmuştu. 31 yaşındaki futbolcu, 2 sezonda 37 maçta görev aldı. 2784 dakika sahada kalan ve takım kaptanlığı da yapan İbrahim Dağaşan, 1 gol atarken 16 kez sarı 2 kez de kırmızı kart görmüştü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER