KAYSERİSPOR

Kayserispor'da şok! Hakan Kutlu istifa etti

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Osmanlıspor maçı sonrasında istifa ettiğini açıkladı.

Kayserispor'da şok! Hakan Kutlu istifa etti

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Osmanlıspor ile 1-1 biten maç sonrasında yaptığı açıklamasında istifa ettiğini ve görevi bırakacağını açıkladı.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, çalışma ortamından şikayet ederek, "Başkanımız ile görüşüp görevi bırakacağım" dedi.

"2 puan bıraktık"

Osmanlıspor ile Kayserispor yenişemedi

 Osmanlıspor ile deplasmanda oynanan ve 1-1 biten maç sonrasında yayıncı kuruluş Lig Tv kameralarına maçı değerlendiren Hakan Kutlu, "Osmanlıspor'u Avrupa Ligi'nde aldığı başarıdan ötürü tebrik ediyorum. Devamını da diliyorum. Bizim maçımıza bakınca Osmanlıspor deplasmanından 1 puan almak elbette önemli. Ancak 1-0 önde 90. dakikaya girip de sonrasında gol yemek üzücü idi. Son 15 dakika sakatlık sıkıntısı yaşadık. Skoru artırabilirdik. Maç sonu itibariyle 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Bunun için üzülüyorum.'' 

"Görevi bırakıyorum"

Kutlu açıklamasının ikinci bölümünde "Geçen sezon göreve geldiğimde Kayserispor'u ipten aldık. Bu sezon yeniden yapılanma içerisinde olduk. Önemli hamleler yaptık: Ancak gelinen noktada görevi bırakmanın doğru olacağına inanıyorum. Başkan Recep Mamur ile görüşüp görevi bırakacağımı söyleyeceğim, izin isteyeceğim. Bunu kararı da çalışma şartlarından ötürü bu kararı aldım" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER