KAYSERİSPOR

Kayserispor'da onlar yolcu

Kayserispor'da teknik direktör Tolunay Hakkı Kafkas, devre arasını iple çekiyor.

Kayserispor'da onlar yolcu

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 11 haftasında 2 galibiyet 4 beraberlik 5 mağlubiyet alarak 10 puan toplayan Kayserispor'da teknik direktör Tolunay Hakkı Kafkas, devre arasını iple çekiyor.

Kayseri'de oynadıkları 5 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Kayserispor, ligin bundan sonraki 6 haftalık bölümünde galibiyetler alarak üst sıralara çıkmak ve sonrasında da 2. yarı için planlara başlamak istiyor. Son haftalarda sürekli "Genç bir ekibiz ve tecrübeye ihtiyacımız var. Ligin ilk yarısını tamamlayarak kadromuza gerekli takviyeleri yapacağız" diyen Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas, bazı oyuncuları kafasından sildi. Kayseritempo.com'un haberine göre; Tecrübeli teknik adam, ligin ilk yarısı bitişi itibariyle Turgut Doğan Şahin, İbrahim Dağaşan, Cüneyt Köz, Barış Özbek hatta kiralık olarak forma giyen Diego Lopez'e bile "Kendinize kulüp bulun" demeye hazırlanıyor.

O amigo hakkında flaş kararKayserispor amigosu Recayi Kahraman'ın holiganlık yaptığı iddiası ile gösterilen gelişmeler hakkında Kayseri Cumhuriyet Savcılığı, son kararı verdi.

Kayserispor'u bu sezon ligde tutup önümüzdeki sezonlarda ligin üst sıralarında oynayacak bir takım oluşturmak için çabalayan Kafkas, takım içerisinde huzursuzluğa ve düşük performansa ödün vermemek niyetinde. Daha önceki açıklamasında Turgut Doğan Şahin'i kafasından tamamen sildiğini açıklayan Kafkas, son haftalarda Barış Özbek ve İbrahim Dağaşan'ı da kadroya almayarak ligin ilerleyen haftalarında düşünmediğini gösterdi. Kafkas, bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası maçında oynayan ve lig maçlarında forma yüzü göremeyen Cüneyt Köz için de aynı düşüncede.

Tolunay Kafkas, bu oyuncuların yerine tecrübeli ve saha içerisinde daha aktif futbolcuların takıma kazandırılması için çaba harcayacak. Kafkas'ın şimdiden bazı oyuncular ile temasa geçmiş durumda.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER