KAYSERİSPOR

Kayserispor'da hastanelik eden sevinç!

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çakmak Uyar, sarı- kırmızılı ekibin Atiker Konyaspor'a karşı attığı galibiyet golü sonrası tribünde sevinçten havaya fırlayınca, sağ ayak bileğinden sakatlanarak hastanelik oldu.

Kayserispor'da hastanelik eden sevinç!

Son 3 ayda, Kayserispor'un Karpuzatan Tesisleri'nden ayrılmayan futbol şube sorumlusu Mehmet Çakmak Uyar, sarı kırmızılı takımın Lawal ile attığı galibiyet golü sonrası, oturduğu tribünde sevinçten havaya fırlayınca sağ ayağı beton merdiven ile krom kaplama demirlerin arasına sıkıştı.

Yaşadığı sevinç nedeniyle önce ayağındaki ağrıyı hissetmeyen genç yöneticiye, maç bitiminde oyuncuları kutlamak için indiği Kayserispor soyunma odasında doktor ve masör tarafından ilk tedavisi yapıldı. Sağ bileğinde sıyrık, morarma ve şişme meydana gelen yönetiçi Uyar, daha sonra yönetici arkadaşlarının yardımıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ayak bileğinin rontgeni çekilen Mehmet Çakmak Uyar'a çarpmaya bağlı ezik,ödem ve burkulma belirlendi.

Kayserispor

Kayserisporlu Futbol Şube sorumlusu Uyar, "Takımımız ligde kalsın da olan benim ayağıma olsun. Hiç önemli değil'' derken, sarı- kırmızılı oyuncular ise soyunma odasında ilk tedavisi yapılan yöneticiye, "Sahada futbolu biz oynadık sakatlanmadık, sen tribünde sakatlandın'' diye espri yaptı.

Kayserispor Baskanı Dr. Erol Bedir de, "Bizim Mehmet galibiyet sevinci yaşayacağım derken, az kalsın ayağından oluyordu'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER