KAYSERİSPOR

Kayserispor'a kötü haber

Kayserispor, ligin ilk yarısının son haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçı öncesinde kötü bir haber aldı.

Kayserispor'a kötü haber

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda peşpeşe topladığı puanlar ile çıkışa geçen Kayserispor, ligin ilk yarısının son haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçı öncesinde kötü bir haber aldı.

Rapor geldi

Sivasspor ile deplasmanda oynanan maçın 20. dakikasında sağ ayak bileğine aldığı darbe sonucunda sakatlanarak oyundan çıkan Vanderley'den kötü haber geldi. Dün gerçekleştirilen MR sonrasında kulüp doktorları Brezilyalı futbolcunun Galatasaray maçında oynayamayacağını rapor etti.

Ödem var

Kayseritempo.com'un haberine göre; Sağ ayak bileğine gelen darbe sonrasında eklem yerinde ödem oluştuğu öğrenilen Vanderley'in Pazar günkü maça yetiştirilmesi için yoğun çaba sarfediliyor. Fizik tedavi gören golcü futbolcu hakkında son karar Cumartesi günü yapılacak kontrolden sonrasında verilecek. Ancak bu oyuncunun Galatasaray'a karşı oynamasının son derece düşük olduğu da öğrenildi.

Galatasaray 3 puanı aldı Semih'i kaybetti

Sow da yok

Diğer yandan siyahi futbolcu Samba Sow da, Galatasaray'a karşı oynanacak lig maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Kupa maçı var

Diğer yandan Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki ikinci maçına yarın sahasında çıkacak olan Kayserispor, rakibi İnegölspor'u mağlup etmek istiyor. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Torku Konyaspor'a mağlup olan Kayserispor, 2.Lig'de mücadele veren İnegölspor'u yenmek için hazırlandı. Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas, bu maçta yine bir çok as futbolcusuna görev vermeyecek. Kaleci Abdülaziz, Cem Can, Marko Simic, Berkan Emir, Oğulcan Çağlayan, Sinan Bakış gibi isimler 11'de olacak. Yakubu'nun da 11 de olma olasılığı yüksek. Saat 14.00'de oynanacak maçı Ramazan Keleş yönetecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER