KAYSERİSPOR

Kayserispor'a doping gibi haber

Kayserispor Yönetimi, futbolculara doping etkisi yapan sözünü yerine getirdi.

Kayserispor'a doping gibi haber

Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçları öncesinde galibiyet için 1 Milyon TL sözü veren Kayserispor yönetimi, bu primi Kasımpaşa maçı galibiyeti için de vadetmişti.

Para dopingi

Kasımpaşa deplasmanında alınan 3 puan sonrasında soyunma odasına girerek futbolcuları tek tek tebrik eden Kayserispor Başkanı Recep Mamur, "Maç öncesi size 1 Milyon TL prim sözü vermiştim. Paralar hafta içi hesabınıza yatacak" sözü vermişti. Kayserispor Yönetimi, Kasımpaşa maçı için vaadettiği 1 Milyon TL'lik prim sözünü yerine getirdi ve futbolcuların hesabına paraları yatırdı.

4 kulüp ve Donk PFDK'ya sevk edildi

Kayserispor'da Bursa mesaisi..

Son 5 haftaya girilirken en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 5'e çıkaran Kayserispor, Cuma günü sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Sakatlığı süren Samba Sow ile Adnane, takımda yer almazken Vanderley de fizyoterapistler eşliğinde çalışmasını devam ettirdi.

Kayserispor'da Zeki Yavru, sarı kart cezalısı olduğu için Bursaspor maçında forma giyemeyecek. Kart cezalısı olduğu için Kasımpaşa deplasmanında oynayamayan Mabiala'nın cezası da sona erdi. Demokratik Kongo'lu futbolcu Bursaspor maçında takımındaki yerini alabilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER