KAYSERİSPOR

Kayserispor revire döndü

Süper Lig'de kalabilmek için ince hesaplar yapan Kayserispor'da şok üstüne şok yaşanıyor.

Kayserispor revire döndü

Spor Toto Süper Lig'de kalabilmek için ince hesaplar yapan Kayserispor'da şok üstüne şok yaşanıyor. Pazartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak sarı kırmızılı takımda eksik sayısı çoğalıyor.

6 eksik var

Haftalardır Samba Sow ve Vanderley'den yararlanamayan Kayserispor'da bu önemli maçta sarı kart cezalıları Ömer Bayram ile Deniz Türüç'ün de forma giyemeyecek olmasından ötürü kadro kurmakta güçlük çeken teknik direktör Hakan Kutlu, ara transferde kadroya katılan William Oliveira'nın sakatlanması, üzerine de Adnane Tighadouini'nin sakatlanması ile iyice sıkıntıya girdi.

Süper Lig'de 27. haftanın hakemleri

Rize'ye yetişmez!

Kayseritempo.com'un haberine göre; William Oliveira'nın takımdan ayrı çalışmasına rağmen Pazartesi günkü maça yetişemeyeceği öğrenildi. Sağ kasık bölgesinde yırtık tespit edilen forvet oyuncusunun bu hafta oynayamayacağı, önümüzdeki hafta oynanacak Antalyaspor maçında kadroda yeralabileceği öğrenildi.

Adnane de yok!

Diğer yandan ara transferde takıma katılan Adnane Tighadouini'nin de sol bacak arka adalesinde yırtık tespit edildi. MR'ı çekilen Adnane'nin 2-3 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER