KAYSERİSPOR

Kayserispor Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kayserispor, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. İstikbal Mobilya Kayserispor'un golleri 74. ve 79. dakikalarda Asamoah Gyan'dan geldi. Kasımpaşa'nın karşılaşmadaki tek golü 26. dakikada Syam Ben Youssef kaydetti.

Kayserispor Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti

Kayserispor  Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde, Kasımpaşa'yı konuk etti.
 
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelenin 26. dakikasında Ben Youssef'in attığı golle Kasımpaşa 1-0 öne geçti. 75 ve 79. dakikalarda sahneye çıkan Gyan attığı gollerle takımını 4 dakikada 2-1 öne geçirdi.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan galip ayrılan taraf Kayserispor oldu.
 
Kasımpaşa'da David Pavelka 43. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonuçla Kayserispor puanını 40 yaparken, Kasımpaşa 38 puanda kaldı.
 
ÖNEMLİ DAKİKALAR 
17. dakikada sol taraftan kazanılan korneri kullanan Deniz Türüç'ün ceza sahasına gönderdiği topa karambolde son dokunan Hajradonovic büyük bir tehlikeyi önledi. 
 
25. dakikada Cherry'nin kullandığı kornerde ön direkte iyi yükselen Sapunaru'nun kafa vuruşu az farkla auta gitti. 
 
26. dakikada paslaşılarak kullanılan kornerde topla buluşan Hajradinovic topu ceza sahasına gönderdi. İyi yükselen Koita net bir kafa vuruşu yaptı. Lung güçlükle çelse de topu önünde bulan Ben Youssef, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 0-1 
 
35. dakikada organize gelişen Kasımpaşa atağında Hajradinovic sol çaprazdan pasında ceza sahası içinde İlhan'ın şutu Sapunaru'ya çarparak kornere gitti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER