KAYSERİSPOR

Kayserispor Karabükspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto SÜper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Konuk ekip 22. dakikada Leandrinho ile öne geçse de Kayserispor, Artem Kravets(2) ve Deniz Türüç'ün golleriyle skoru 3-1 yaptı. 88'de Skulason farkı 1'e indirdi ancak bu yeterli olmadı. Kayserispor, Karabükspor'u 3-2 mağlup etti ve 3 puanını sahibi oldu.

Kayserispor Karabükspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Kayserispor sahasında K. Karabükspor'u 3-2 mağlup etti.

Mücadelede ilk golü 21. dakikada Leandrinho'yla Karabükspor buldu. Fakat bu gole çabuk reaksiyon gösteren ev sahibi Kayserispor 28. dakikada Kravets'le beraberliği yakaladı. İlk yarı da 1-1 beraberlikle sona erdi.

İkinci yarının hemen başında penaltı kazanan Kayserispor 48. dakikada Deniz Türüç'le 2-1 öne geçti. 56. dakikada ise Kravets yine sahneye çıktı ve kendisinin 2. takımının 3. golünü kaydetti. Mücadelenin 88. dakikasında ise Karabükspor farkı Skulasson'la teke indirdi. Fakat kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kayserispor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonucun ardından Kayserispor puanını 41'e yükseltirken, Karabükspor 12 puanla son sırada kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR : 21. dakikada kaleyi cepheden gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Atilla Turan'ın şutunda top az farkla auta gitti.

22. dakikada konuk ekip öne geçti. Sol kanattan gelişen Kardemir Karabükspor atağında Stahl'ın ceza alanına gönderdiği ortasında altı pas içerisinde Leandrinho'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1

28. dakikada ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. Sol kanattan Atilla Turan'ın ceza yayına çıkardığı pasta Deniz Türüç'ün şutunda top savunmadan döndü. Atağın devamında Kravets, önünde kalan meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1

Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

48. dakikada gelişen Kayserispor atağında ceza sahasında rakibiyle ikili mücadeleye giren Sapunaru yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.

49. dakikada penaltıyı kullanan Deniz Türüç, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 2-1

58. dakikada Karabükspor defansının uzaklaştıramadığı topu Kravets aldı. Bu oyuncu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-1

72. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Asamoah Gyan'ın vuruşunda top direkten döndü.

88. dakikada Herve'nin pasında ceza alanında topla buluşan Skulason'un vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 3-2

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER