KAYSERİSPOR

Kayserispor ile Sivasspor karşılaşacak

Liglere verilen arada Kayserispor ile Sivasspor hazırlık maçı oynayacak

Kayserispor ile Sivasspor karşılaşacak

Spor Toto Süper Lig'de ve PTT 1.Lig'de bu hafta maç oynanmayacak. Türkiye A Milli Takımının, Cumartesi günü Kosova ile oynayacağı Dünya Kupası Grup maçından ötürü liglere 1 hafta verilen arayı değerlendirmek isteyen kulüpler, hazırlık maçlarına yöneldi.

Rakip Sivasspor

Kayserispor'a ilk golü atmak yaramıyor

Spor Toto Süper Lig'de bulunan Kayserispor ile bu sezon PTT 1.Lig'de oynayan Sivasspor, Cumartesi günü hazırlık maçı yapacak.

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, "Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Son 2 haftada galibiyet alamadık. Sahamızda oynayacağımız Gençlerbirliği maçına kadar en iyi şekilde hazırlanarak bu maçtan 3 puan almak istiyoruz. Bu çalışmalarımızdan birisi de hazırlık maçı oynamak. Lige verilen arada Sivasspor ile hazırlık maçı oynayacağız" dedi.

Maç Cumartesi

Ahmet Yıldız, "Cumartesi günü Kadir Has Stadı'nda Sivasspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Saat 16.00'da başlayacak olan maçta dostluk centilmenlik çerçevesinde güzel bir hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Bu maçı izlemek isteyen taraftarlarımızı tesislerimize bekliyoruz" açıklaması yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER