KAYSERİSPOR

Kayserispor Genel Sekreteri ateş püskürdü

Kayserispor Genel Sekreteri Rıfat Pehlivan, Kayseri'deki medya organlarını eleştirdi.

Kayserispor Genel Sekreteri ateş püskürdü

Kayserispor Genel Sekreteri Rıfat Pehlivan, Kayseri'de bazı medya organlarının sarı kırmızılı takımı zedeleme adına yaptığı yayını eleştirerek, "Kayserispor ile KASKİ arasında yaşanan olayda külliyen yalan söylüyorlar" dedi.

Pehlivan tepki gösterdi

Kayserispor Genel Sekreteri Rıfat Pehlivan, Kayserispor ile Akhisar Belediyespor arasında ligin 1. haftasında oynanacak maçtan 1 gün önce KASKİ'den avukatın kulüp tesislerine gelerek suyu kesmek istediğini söylemesiyle patlak veren olayla ilgili olarak Kayseri'de yayın yapan bir Tv kanalında "Kayserispor avukatı Rıfat Pehlivan, KASKİ avukatlarına kulübe yazı göndermelerini, işlem yapmalarını istedi" şeklinde yayın yapılmasına sert tepki gösterdi.

"Külliyen yalan"

Rıfat Pehlivan, "Beni yakinen tanıyan o medya çalışanları, gerek kulübümüz gerekse şahsım hakkında yalan yayın yaptılar. Sanki yanımdaymış gibi olayı çarptırarak anlatıyorlar. Yayınları külliyen yalan. Bunların hiç birinin aslı yok. Telefon ile bağlantı kurup doğruyu söylemek istedim. Bağlamadılar. Şahsi telefonlarından ulaşmak istedim, telefonuma cevap vermediler" diyerek sitem etti.

"Algı yapıyorlar"

Pehlivan, "Kayserispor, Kayseri'nin markasıdır. Şehrin markasına sahip çıkmalıyız. Hepimiz Kayserispor'a sahip çıkmalıyız. Algı yaratıp Kayserispor'u yıpratmanın hiç bir manası yoktur" diye tepkisini dile getirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER