KAYSERİSPOR

Kayserispor Başkanı Recep Mamur'dan sert cevap

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e sert bir dille yanıt verdi.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur'dan sert cevap

Haftalardır Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik arasında yaşanan soğuk savaş halkasına bir yenisi daha eklendi. Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Mamur, suskunluğunu bozdu. 

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, önceki gün bir açıklama yaparak Onursal Başkanlık görevinden ayrıldığını beyan eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e sert bir dille yanıt verdi. Kayserispor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Başkan Mamur, Onursal Başkanlıktan ayrılan Mustafa Çelik'i esefle kınadığını dile getirdi. 

Kayseri Erciyesspor'a piyango vurdu

"Söz verdi"

Mamur, yazılı açıklamasında “Ben bu görevi bir daha geri dönmemek üzere bırakmıştım. Hangi şartlarda tekrar bu görevi kabul ettiğimi en iyi kendileri bilmektedir. Görevi kabul sırasında Sayın Çelik tarafından şahsıma verilmiş olan sözleri ve taahhütleri de yine en iyi kendisi bilmektedir. Bu bağlamda kendisini bir kere daha sorgulasın. Medyaya yansıyan ve Sayın Başkan Çelik tarafından taahhüt edildiği ifade edilen rakamların tamamı gerçeği yansıtmaktadır" dedi.

Erciyesspor benzetmesi

Mamur açıklamasında "Tüm bunlara rağmen Sayın Çelik’in yaptığı yazılı açıklamadaki ifadelere kendisini tanıyan biri olarak inanamıyorum. Erciyesspor’un maalesef akibeti ortadadır. Verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı bundan sonraki yaşanacak gelişmelere bu şehir tanık olacaktır. Dileğim o ki; Kayserisporumuz, bu sıkıntıları yaşamaz" cümlelerine yer verdi.
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER