KAYSERİSPOR

Kayserispor Avrupa'yı hedefliyor

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kadar uzanmak istiyor. Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, "Kupayı önemsiyoruz" dedi.

Kayserispor Avrupa'yı hedefliyor

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda mücadele verecek olan Kayserispor, kupa maçlarını önemsediklerini söyledi.

Sarı Kırmızılı takım futbol şube sorumlusu Ahmet Yıldız, Spor Toto Süper Lig'de olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası maçlarını da kazanmak istediklerini söyledi. D Grubunda Beşiktaş, Boluspor ve Darıca Gençlerbirliği gibi takımlar ile mücadele vereceklerini dile getiren Ahmet Yıldız, "Birbirinden önemli takımlar ile mücadale edeceğiz. Ancak bu grubu lider olarak tamamlayabilecek gücümüz var. Kupa maçlarını kesinlikle hafife almıyoruz. Hedeflerimiz arasında Ziraat Türkiye Kupası'nı sonuna kadar kovalamak da var" dedi.

Hedef: Avrupa Ligi

Kayserispor olarak, gruptan lider çıkmak ve sonrasında finale kadar ilerlemeyi hedeflediklerini söyleyen Ahmet Yıldız, "Gerek kulüp gerekse futbolcular olarak, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kadar yürümek istiyoruz. Kayseri'ye ikinci bir kupayı getirebiliriz de. Kupayı kaldırırsak Kayseri'ye yine Avrupa Kupası heyecanı yaşatırız. Umarım o günlere ulaşırız" açıklaması yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER