KAYSERİSPOR

Kayserispor Ahamada'ya ne zaman kavuşacak?

Galatasaray maçında sakatlanan Kayserispor oyuncusu Ahamada, yeniden forma giyeceği günü adeta iple çekiyor.

Kayserispor Ahamada'ya ne zaman kavuşacak?

Galatasaray ile Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan maçın 29. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Muammer'e bırakan kaleci Ahamada, yeniden forma giyeceği günü adeta iple çekiyor.

Geri sayım başladı

Tedavisi aralıksız süren ve uzun bir aradan sonra yeniden antrenmanlara başlayan Ali Ahamada, eski performansına kavuşabilmek için canını dişine takmış vaziyette. Şu anlık güç toplayarak takımla birlikte çalışacağı günü bekleyen Ahamada için "2 hafta sonra oynar" müjdesi verildi. Kulüp sağlık elemanları, Ahamada'nın eski gücüne hızla kavuşmaya başladığını belirtiyorlar. Beşiktaş ve Gaziantepspor maçında da oynayamayacak olan Ahamada'nın Antalyaspor ile Kayseri'de oynanacak maça kadar hazır olacağı öğrenildi.

Galatasaray'da herkes Mustafa Kapı'yı konuşuyor

Muammer'e tam güven

Siyahi file bekçisi, "Formamı özledim. Biran önce sahalara dönmek istiyorum. Ancak tamamen güçlenmeden ve eski formumu yakalamadan da oynayamam. Çalışıyorum ve sabırla oynayacağım günü bekliyorum. Takım arkadaşlarımı bu zor süreçte geriden izlemek hiç de hoş olmuyor ama tüm takım arkadaşlarıma güveniyorum, inanıyorum. Başarılı olacaklardır. Kaleci Muammer'in de performansını beğeniyorum. Başarılı bir takım arkadaşım. Onunla birlikte Kayserispor için ter döküyor olmaktan mutluyum" diyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER