KAYSERİSPOR

Kayseri'de maçın önüne geçen kriz

Kayserispor ile Antalyaspor maçının başlamasına kısa bir süre kala statda kriz çıktı. Kayserispor taraftarı, çareyi tribün içerisinde buldu.

Kayseri'de maçın önüne geçen kriz

Kayserispor'a gönül veren binlerce taraftar, Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Kayserispor'un eski Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile ilgili açmak istediği pankart kriz çıkardı.

Dün Kayserispor ile Antalyaspor arasında Kadir Has Stadı'nda oynanan maç öncesinde Kayserispor'a gönül veren taraftarların "Sayın Haseki Bakanımız, Ümidimiz Sizsiniz" yazılı pankartı Kadir Has Stadı tribünlerine asmak istedi.

Kayseritempo'nun haberine göre; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor eski Onursal Başkanı Mustafa Çelik'e bir gönderme yaparak, Çelik'in şehrin takımına destek vermesini eleştiren taraftarlar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin sarı kırmızılı takıma eski günlerde olduğu gibi destek vermesini istedi.

Ancak Kayseri Kadir Has Stadı görevlileri, bu pankartın asılamayacağını ifade ederek buna izin vermedi. Devreye Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız girerek, "Bu pankartın nesi var? Hakaret yok, küfür yok! Neden taraftarın önünü tıkamaya çalışıyorsunuz" diye çıkıştı. Bunun üzerine stat görevlileri, "Bu pankartın asılmasına yukarıdan izin yok" cevabı verdi.

Kayserispor Antalyaspor maçı fotoğrafları

 Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nden izin alınmasına rağmen Kadir Has Stadı yetkililerinden geçemeyen Kayserispor taraftarları, pankartı stat tribünlerine asmak yerine maçın başlamasına kısa bir süre kala İstiklal Marşı okunurken tribün içerisinde açtı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER