KAYSERİSPOR

Kayseri'de maç sonu olaylar çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında Kayserispor ile Antalyaspor, Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşıkarşıya geldi. Taraftarlar, 10 haftadır galip gelinememesine büyük tepki gösterdi.

Kayseri'de maç sonu olaylar çıktı

Kayseritempo.com'un haberine göre; Maçın ilk yarısında iyi oynayan ancak ikinci yarıda pozisyon üretemeyerek gol atma başarısı gösteremeyen Kayserispor'a 90+2. dakika oynanırken taraftarlar, tepki göstermeye başladı.

Bunun üzerine Zeki Yavru, tribünlerin tepkisine karşılık verdi. Maçın bitiş düdüğü ile Kayserispor taraftarı ile Zeki arasındaki çekişme devam etti. Zeki, takım arkadaşları tarafından zoraki soyunma odasına götürülürken sarı kırmızılı taraftarlar, soyunma odasına giden futbolcuları, sahaya çağıran tezahüratlar yaptılar.

Bu arada Kayserispor taraftarı, sempatik tavırları ile alkış toplayan Eto'o için yine sevgi tezahüratları yaptı. Etoo da tribünlere giderek taraftarlar ile fotoğraf çektirdi. Islıklar eşliğinde bazı futbolcular sahaya çıktı. Taraftarların protestosu devam ederken kaptan Ömer Bayram, tribünlere giderek taraftarların gönlünü aldı ve ortamı yatıştırdı.

Kayseri'de maç sonu olaylar çıktı

Kayserispor'un 10 haftadır kazanamamasına tepki gösteren Kayserispor taraftarı, stat dışında da protestosunu sürdürdü. Özellikle Zeki Yavru'ya yönelik yapılan protestolar vardı. Kayseri emniyet güçleri, taraftarların dağılması için bir kaç uyarı yaptı. Kalabalığın dağılmaması üzerine emniyet güçleri, taraftarların üzerine biber gazı sıkmaya başladı. Emniyet güçleri ile taraftarlar arasında yaşanan bu gerginlikten, vatandaşlar ve basın mensupları da nasibini aldı.

Kayseri'de maç sonu olaylar çıktı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER