KAYSERİSPOR

Kayseri Erciyesspor taraftarı ateş püskürüyor

Kayseri Erciyesspor'da yüzler gülmüyor, moraller bozuk. Taraftarlar ise ateş püskürüyor.

Kayseri Erciyesspor taraftarı ateş püskürüyor

Geçen sezon Süper Lig'e bu sezon da ligin bitimine 2 hafta kala PTT 1.Ligi'ne veda eden Kayseri Erciyesspor'da yüzler gülmüyor, moraller bozuk. Mavi Siyahlıların başarısızlığına taraftarlar ateş püskürüyor.


Öfke var

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği, yazılı bir açıklama yaparak takımın 2. Lig'e düşmesine sebep olarak başkan Ziya Eren'i gösterdi. Basın Sözcüsü Mehmet İncialan imzalı yapılan açıklamada, "Tüm Kayseri'yi enayi yerine koyup güya 'ustalık dönemi diyerek bizim gözümüzün içine baka baka bu takımı bilerek ve isteyerek düşürenlere ve buna göz yuman başta onursal başkanımız olmak üzere tüm yetkililere öfke doluyuz. Bu kulübün başkanı, 2 yıl önce ustalık dönemini ilan ederek hızlı bir şekilde işe girişti ve takımı 4 teknik direktörle küme düşürdü. Bu sene de herkesin gözüne bakarak, bağıra bağıra takımı 3 teknik direktörle düşürdü" denildi.


Büyükkılıç'a tepki

Açıklamada, Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç'ı da eleştiren İncialan, "Sanırım onursal başkan, bu takımı gözden çıkarmış. Hiç bir gün soruna el atmayan, takımın maçlarına uğramayan adamdan Onursal Başkan olmaz. Kulüp başkanının vurdum duymaz tavırlarından asla rahatsızlık duymayan, kulübü birilerinin oyuncağı haline getirenlere ses çıkarmayan onursal başkan, bu görevinin farkında değildir. Bu Onursal Başkan ve kulüp başkanı olduğu müddetçe gelecek yıl kulüp kapısına kilit vurulması kaçınılmaz son olacaktır. Erciyesspor'u bilerek küme düşüren ve buna göz yumanları Allah'a havale ediyoruz" görüşünde bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER