BASKETBOL

Kayseri Agüspor lider bitirdi

Kayseri Agüspor, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin ilk yarısını lider tamamlamayı garantiledi.

Kayseri Agüspor lider bitirdi

Kayseri Agüspor, sahasında Fenerbahçe'yi mağlup ederek Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin ilk yarısını lider tamamlamayı garantiledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 12. haftasında Kayseri Agüspor ile Fenerbahçe, Kayseri'de karşılaştı. Kadir Has Spor Salonu'nda oynanan maçta liderlik mücadelesi vardı. Önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf Potanın Sultanları oldu ve liderliği Sarı Lacivertlilerden devraldı. Ligin ilk yarısının bitmesine 1 hafta kala Kayseri Agüspor, devreyi zirvede tamamlamayı garantiledi.

Maç öncesinde Özel Sare Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, Kayseri Agüspor basketbolcularına çiçek ve plaket vererek başarı temennisinde bulundu. Maç arasında ZİÇEV Derneği, mini bir gösteri yaparak taraftarlardan alkış topladı.

Kayseri Agüspor fenerbahçe

Kayseritempo.com'un haberine göre; Maçın ilk yarısını 1 sayı önde tamamlayarak soyunda odasına giren Kayseri Agüspor, maçın ikinci yarısında oyuna biraz daha ağırlığını koydu. Özellikle Gray'in önemli oyunu ile rakibi karşısında skor üstünlüğünü eline geçiren Kayseri Agüspor, maçı da kazandı. Bu maçta Agüspor'un yıldızı Lara Sanders 11 sayı ile oynarken Gray 15, Zoi Dimitrakou 14, Mirna Mazic ise 13 sayı ile oynadı. Konuk takım Fenerbahçe'de ise Alexandria Quigley 24 sayı üreterek maçın en skorer oyuncusu oldu.

KAYSERİ AGÜ: 70 FENERBAHÇE: 68

SALON: Kayseri Kadir Has
HAKEMLER: Ruhi Nezihi Soydan ** Tekin Özübir ** Alper Tuğrul Ünlütürk **
KAYSERİ AGÜSPOR: Zoi Dimitrakou *** (14) Chelsea Gray *** (15) Lara Sanders *** (11) Janel McCarville ** (7) Pınar Demirok ** (8) Mirna Mazic *** (13) Lucie Bouthors ** (2) Esra Ural **
FENERBAHÇE: Birsel Vardarlı Demirmen ** (7) Jantel Lavender *** (19) Alexandria Quigley *** (24) Anastasiya Verameyenka ** (7) Marissa Coleman ** (5) Quanitra Hollingsworth ** (4) Tuğçe Canıtez ** (2) Olcay Çakır * Gökçe Doğan *
PERİYOTLAR: 1.Periyot: 11-22 (Fenerbahçe) 2.Periyot: 21-9 (Kayseri Agüspor) 3.Periyot: 20-16 (Fenerbahçe) 4.Periyot: 18-21 (Kayseri Agüspor)
DEVRE: 32-31 (Kayseri Agüspor)
5 FAUL ALAN: Anastasiya Verameyenka (Fenerbahçe)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER