MİLLİ TAKIM

Katar Türkiye maçı şifreli mi şifresiz mi?

Katar-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Katar Türkiye maçı şifreli mi şifresiz mi?

Katar Türkiye maçı şifreli mi şifresiz mi?

İzlanda galibiyetiyle önümüzdeki yaz Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 Finalleri'ne direkt olarak gitme hakkı kazanan A Milli Takım, Katar ile hazırlık maçı yapacak. Peki Katar-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? 

Hollanda ve İzlanda'ya futbol dersi veren A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde gruplarda en iyi üçüncü olarak Fransa biletini cebine koymuştu. Türkiye, tarihe SHOW TV ekranlarından tanıklık ederken, EURO 2016 öncesi, Milliler ilk hazırlık sınavında Katar ile karşılaşacak. 13 Kasım Cuma günü saat 19.30 (TSİ) Abdullah bin Khalifa Stadı'nda oynanacak mücadele naklen SHOW TV'den yayınlanacak. Öte yandan EURO 2016 Elemeleri play-off maçları da Ciner Grubu'nda ait kanallardan yayınlanacak.  

KARŞILAŞMANIN BİLETLERİ SATIŞTA

Cuma günü TSİ 19.30'da Katar'ın başkenti Doha'daki 12 bin kişilik Abdullah bin Khalifa Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri de satışa çıktı. Katar Futbol Federasyonu sitesinden satışa çıkan biletlerin fiyatları ise 80 TL ile 300 TL arasında değişiyor.

A Milli Takım, 9 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak ve ilk çalışmasını ertesi gün 18.00'de basına açık olarak bu tesiste gerçekleştirecek. 

Katar-Türkiye özel maçı, 13 Kasım Cuma günü saat 20.30 (TSİ 19.30)'da başlayacak. Milli heyecan Show Tv ekranlarından naklen yayınlayacak.  

A Milli Takım kafilesi, 11 Kasım Çarşamba günü basına kapalı olarak yapacağı antrenmanı takiben saat 15.30'da Katar ile oynayacağı özel maç için Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Doha'ya hareket edecek. 12 Kasım'da karşılaşmanın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadı'nda yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sonlandıracak A Milli Takım'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bu çalışma öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Bir futbolcunun da katılacağı etkinlik saat 19.00'da, antrenman ise 19.30'da başlayacak. 

A Milli Takımımızın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Hayrullah Mert Akyüz(Adanaspor), Volkan Babacan(Medipol Başakşehir FK), Fehmi Mert Günok(Bursaspor), Gökhan Gönül(Fenerbahçe), Şener Özbayraklı(Fenerbahçe), Serdar Aziz(Bursaspor), Hakan Kadir Balta(Galatasaray), Ahmet Yılmaz Çalık(Gençlerbirliği), Atınç Nukan(RB Leipzig), İsmail Köybaşı(Beşiktaş), Emre Taşdemir(Bursaspor), Hakan Çalhanoğlu(Bayer 04 Leverkusen), Olcay Şahan(Beşiktaş), Emre Çolak(Galatasaray), Selçuk İnan(Galatasaray), Oğuzhan Özyakup(Beşiktaş), Mehmet Topal(Fenerbahçe), Ozan Tufan(Fenerbahçe), Okay Yokuşlu(Trabzonspor), Arda Turan(FC Barcelona), Yasin Öztekin(Galatasaray), Alper Potuk(Fenerbahçe), Yunus Mallı(1. FSV Mainz 05), Cenk Tosun(Beşiktaş), Burak Yılmaz(Galatasaray)  

Katar'ın Türkiye maçı kadrosu açıklandı!

Claude Amin, Mohammed Khaled, Mohammed Tresor, Mohammed Musa, Karim Boudiaf, Ismail Ismail Mohammed, Mohammed Muntari, Ibrahim Majid, Abdul Karim Hassan, Mohammed Kasola, Khalfan Ibrahim, Hassan Al Haidos, Abdul Rahman Abubakr, Khaled Abdel Rauf, Majed Mohammed, Yasser Abu Bakr, Khouki Boualem, Yusuf Ahmed, Abdulaziz Hatem, Omar Barry, Ahmed Sufian, Abdulrahman Mohammed, Meshal Abdullah, Akram Afif. 

MAÇ ÖNCESİ ÖZEL TÜRKİYE TANITIM GÜNÜ DÜZENLENECEK

Türk Milli Takımının, Katar ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi karşılaşmanın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadyumu'nda bazı özel etkinlikler düzenleneceği Katar Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Katar Futbol Federasyonu'nun internet sayfasından yaptığı açıklamada Türk taraftarları özel olarak maça davet edilirken, karşılaşma öncesi stadyum çevresinde kurulacak olan standlarda Türk ve Katar ürünleri satılacak. Türkiye'den Katar'a gidecek olan Türk halk dansı ekibi ve Mehter Takımı maç öncesi taraftarlara stadyum çevresinde özel bir gösteri yapacaklar.    

A Milli Takımımız 17 Kasım'da Yunanistan ile karşılaşacak!

A Milli Takım kafilesi, 14 Kasım'da Türkiye'ye dönecek ve tekrar TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girerek Yunanistan maçının hazırlıklarını burada sürdürecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Türkiye-Yunanistan müsabakası 17 Kasım Salı günü saat 20.15'te başlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER