SÜPER LİG

Kasımpaşa Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasına lider giren Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında kabusu yine yaşadı. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Sarı-Kırmızılılar, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve liderliği Başakşehir'e devretti. Galatasaray bu sonuçla deplasmanda çıktığı son 7 maçta 6. yenilgisini aldı.

 Kasımpaşa Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip rakibine 2-1 yenildi ve liderliği Başakşehir'e kaptırdı.

GOMİS SAHADA BAYILDI : Mücadelenin 6. dakikasında talihsiz bir an yaşandı. Galatasaray'ın Fransız golcüsü Gomis, baygınlık geçirdi. Vazovagal senkop (Kan basıncı ya da kalp atışları ani bir şekilde azalıyor ve baygınlığa yol açıyor) hastası olan Gomis'in baygınlığı herkesi korkutsa da golcü oyuncu kısa süre sonra maça geri döndü.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER : Maçtaki ilk gol Galatasaray'dan geldi. Son haftaların formda oyuncusu Rodrigues'in 37. dakikada attığı golle öne geçen sarı-kırmızılı ekip Diagne'in 45. dakikada penaltı golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

GALATASARAY'IN LİDERLİĞİ 1 HAFTA SÜRDÜ : Karşılaşmanın 80. dakikasında Koita'nın golüyle öne geçen Kasımpaşa, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor'u 3-0 yenerek liderliğe yükselen sarı-kırmızılı ekip 1 hafta sonra zirveyi yeniden Başakşehir'e kaptırdı.

Galatasaray bu sonucun ardından 44 puanda kalırken, Kasımpaşa puanını 29'a yükseltti.

DEPLASMANLARDA KAZANAMIYOR : Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Galatasaray bu sezon 6. kez bir deplasman maçından yenilgiyle ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip daha önce Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ve Sivasspor deplasmanlarından eli boş dönmüştü.

Kasımpaşa Galatasaray maçı fotoğrafları Kasımpaşa Galatasaray maçı fotoğrafları Kasımpaşa Galatasaray maçı fotoğrafları Kasımpaşa Galatasaray maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

KASIMPAŞA: 2 - 1 :GALATASARAY

Maç Sonu: Hakem Halis Özkahya müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

90+5. dakika: Kasımpaşa cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Trezeguet oyundan alınırken yerine Ahmed Ildiz oyuna dahil oluyor. Mavi beyazlılarda Bengali Koita düdükten sonra topa vurduğu gerekçesi ile sarı kart ile cezalandırılıyor.

90+4. dakika: Samuel Eduok ile paslaşan Trezeguet ceza sahası içi sol çaprazından yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Fernando Muslera uzanıyor ve meşin yuvarlağı kontrol ediyor. Galatasaray gole çok yaklaşıyor! Sol kanatta Yasin Öztekin'in altıpas sol çaprazına çevirdiği topu kontrol eden Eren Derdiyok'un üst üste iki şutu savunmadan geri geliyor. Boşta kalan top penaltı noktası önünde Bafetimbi Gomis'in önünde kalıyor. Golcü oyuncunun yerden vuruşunda savunmada Olivier Veigneau meşin yuvarlağı çizgi üzerinden çıkartıyor!

90+2. dakika: Kasımpaşa'da İlhan Depe rakibi Sinan Gümüş'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

90. dakika: Sol çaprazın gerisinde topla buluşan Yasin Öztekin yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor. Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 6 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

88. dakika: Son dakikalara girilirken bu bölümde mücadele karşılıklı pas hataları ile devam ediyor.

85. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Veysel Sarı pasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada topla buluşan Trezeguet bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

82. dakika: Sarı kırmızılılarda son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Selçuk İnan oyundan alınırken yerine Yasin Öztekin oyuna dahil oluyor.

81. dakika: GOL Kasımpaşa, Bengali Koita ile öne geçiyor! Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Olivier Veigneau ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Altıpas çizgisi önünde yaşanan karambolden sonra arka direğin hizasındaki altıpas çizgisinin gerisinde topu önünde bulan Bengali Koita bekletmeden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

80. dakika: Mavi beyazlılarda ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bernard Mensah oyundan alınırken yerine İlhan Depe oyuna dahil oluyor.

79. dakika: Sol kanattan topla birlikte hızla çıkan Trezeguet rakibi Garry Rodrigues'in müdahalesi ile yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında Garry Rodrigues sarı kart görüyor.

78. dakika: Konuk ekip Galatasaray rakip yarı alanda baskısını artırıyor.

75. dakika: Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

73. dakika: Martin Linnes sağ kanattan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Sinan'dan seken top ceza sahası içi sol çağrazında Garry Rodrigues'in önünde kalıyor. Garry Rodrigues topu sağ tarafına doğru çekerek sert vuruyor ancak meşin yuvarlak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

71. dakika: Kasımpaşa cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mbaye Diagne oyundan alınırken yerine Samuel Eduok oyuna dahil oluyor.

69. dakika: Topla birlikte sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Trezeguet doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Fernando Muslera sağ köşeye uzanarak meşin yuvarlağı kontrol ediyor.

66. dakika: Bafetimbi Gomis ile paslaşan Garry Rodrigues ceza yayının gerisinden bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Ramazan Köse'nin üzerine gidiyor. Bernard Mensah'ın pası ile sol çaprazda topla buluşan Trezeguet sağ ayağının içi ile güzel bir vuruş çıkartıyor ancak meşin yuvarlak sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

63. dakika: Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken konuk ekip Galatasaray'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

61. dakika: Sol kanatta topla buluşan Garry Rodrigues pasını ceza sahası içi sol çaprazındaki arkadaşı Bafetimbi Gomis'e gönderiyor. Golcü oyuncu yerden şansını deniyor ancak top savunmadan sekerek kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

59. dakika: Galatasaray cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sofiane Feghouli oyundan alınırken yerine Sinan Gümüş oyuna dahil oluyor.

57. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajdan geri geliyor.

55. dakika: Topla birlikte sol çaprazdan ceza yayına sokulan Tolga Ciğerci rakibi Loret Sadiku'nun arkadan müdahalesi ile yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında Loret Sadiku sarı kart ile cezalandırılıyor. Konuk ekip şimdi kritik bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

54. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk İnan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

51. dakika: Ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan David Pavelka bekletmeden pasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada topla buluşan Bernard Mensah yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak doğrudan kaleci Fernando Muslera'nın üzerine gidiyor.

48. dakika: Sarı kırmızılılarda Tolga Ciğerci rakibi Bengali Koita'ya yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor.

46. dakika: Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Kasımpaşa'nın vuruşu ile başlıyor. Galatasaray cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Serdar Aziz oyundan alınırken yerine Eren Derdiyok oyuna dahil oluyor.

Devre Arası: Hakem Halis Özkahya'nın düdüğü ile müsabaka devre arasına giriyor.

45+4. dakika: Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan ortasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Maicon Roque kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

45+2. dakika: Penaltı vuruşu için topun başına Mbaye Diagne geçiyor... GOL Mbaye Diagne penaltı vuruşunda meşin yuvarlağı yerden sağ köşeye gönderiyor ve takımı için beraberliği sağlıyor.

45+1. dakika: PENALTI! Bernard Mensah sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve altıpas sağ çaprazında rakibi Serdar Aziz'i geçmek isterken yerde kalıyor. Hakem Halis Özkahya doğrudan beyaz noktayı işaret ediyor!

45. dakika: Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

44. dakika: Ev sahibi ekipte Bengali Koita kısa süreli sakatlık geçiriyor.

43. dakika: Olivier Veigneau sol kanatta topla buluşuyor ve ortasını altıpas ön çizgisine doğru hareketlenen Mbaye Diagne'e gönderiyor. Gelen topa yükselen Mbaye Diagne kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

42. dakika: Sol çaprazda topla buluşan Tolga Ciğerci yerden sert vuruyor ancak kaleci Ramazan Köse üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

41. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bernard Mensah ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

37. dakika: GOL Galatasaray, Garry Rodrigues ile öne geçiyor! Ryan Donk'un orta alanın sağ tarafından gönderdiği uzun pas ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Garry Rodrigues ceza sahasına giriyor. Tecrübeli oyuncu topu sağ tarafına çekerek sağ ayağı ile harika bir şut çıkartıyor ve meşin yuvarlağı sağ üst köşeden filelerle 

36. dakika: Kasımpaşa'da topu yere vurarak hakeme tepki gösteren Olivier Veigneau sarı kart ile cezalandırılıyor.

35. dakika: Yuto Nagatomo ile paslaşan Selçuk İnan sol çaprazdan çok sert vuruyor ancak kaleci Ramazan Köse sol köşeye uzanarak gole izin vermiyor.

34. dakika: Hızlı gelişen Galatasaray atağında Bafetimbi Gomis'in pası ile sağ çaprazda topla buluşan Sofiane Feghouli ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ramazan Köse sol köşeye uzanarak meşin yuvarlağı kontrol ediyor.

31. dakika: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken konuk ekip Galatasaray'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

29. dakika: Sağ kanatta topla buluşan Veysel Sarı ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor. Kafalardan seken top son olarak penaltı noktasının sol tarafında Bengali Koita'nın önüne düşüyor. Golcü oyuncunun yerden vuruşunda top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

26. dakika: Ev sahibi Kasımpaşa kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

23. dakika: Trezeguet rakip savunmayı birebir yakalıyor ve topla birlikte ceza yayına hareketleniyor. Tecrübeli oyuncu ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top savunmada Yuto Nagatomo'dan geri geliyor.

22. dakika: Sağ kanatta topla birlikte hareketlenen Martin Linnes son çizgiye inerek ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile kalenin yanından dışarı çıkartıyor.

19. dakika: Topla birlikte ceza yayına sokulan Sofiane Feghouli yerden kaleyi düşünüyor ancak kaleci Ramazan Köse uzanıyor ve meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol ediyor.

17. dakika: Sarı kırmızılılarda Yuto Nagatomo orta alanın sol tarafında rakibi Bengali Koita'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

16. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Martin Linnes ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

13. dakika: Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Bernard Mensah ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Fernando Muslera çıkıyor ve meşin yuvarlağı kontrol ediyor.

10. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk İnan ortasını ceza sahası içi sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Tolga Ciğerci kafa vuruşunu yapıyor ancak savunmada Olivier Veigneau meşin yuvarlağı sağ kale direğinin dibinden çıkartıyor.

9. dakika: Sarı kırmızılılarda kendisini iyi hisseden Bafetimbi Gomis oyuna tekrar dahil oluyor.

8. dakika: Bafetimbi Gomis tedavisi için kenara geliyor.

7. dakika: Galatasaray'da Bafetimbi Gomis kendini yere bırakıyor ve baygınlık geçiriyor. Sağlık görevlileri sahaya geliyor.

6. dakika: Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Ramazan Köse sol köşeye uzanarak bu topu çıkartıyor.

4. dakika: Sol kanatta topla buluşan Yuto Nagatomo son çizgiye inmeden ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

1. dakika: Müsabaka konuk ekip Galatasaray'ın vuruşu ile başlıyor.

KASIMPAŞA: Ramazan, Veysel, Youssef, Omeruo, Veigneau, Pavelka, Sadiku, Mensah, Trezeguet, Koita, Diagne
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Selçuk, Tolga, Feghouli, Rodrigues, Gomis
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER