FENERBAHÇE

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 31. haftasında zirve inadını sürdüren Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'deki galibiyet serisi devam ediyor. Sarı lacivertliler, kasımpaşa deplasmanından da 4-1'lik galibiyetle döndü ve seriyi 5 maça çıkarıp derbi haftasını iyi değerlendirmiş oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçen hafta sakatlanan Dirar iyileşemediği için son anda ilk 11'e Alper'i alarak geçen haftaya göre tek bir değişiklik yaparak Kasımpaşa maçına başladı.

FENERBAHÇE FARKA GİTTİ : Sarı lacivertliler maça temkinli başlarken, ilk bölümde ev sahibi ekip yan toplarla etkili olmaya çalıştı. 17. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı ama öne geçen Fenerbahçe oldu. 31. dakikada Aatıf'ın ara pasıyla sol taraftan ceza sahasına giren Hasan Ali Kaldırım'ın bekletmeden ortasında, altıpasta müsait durumda bulunan Josef topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi ekip, Fenerbahçe'yi sahasından çıkarmadı ve aradığı gole 52. dakikada buldu. Ceza sahasında son olarak topu önünde bulan İlhan'ın vuruşunda son olarak Sktrel dokundu ama çıkarmayı başaramadı ve skora denge geldi.

Golden sonra öne çıkmaya başlayan Fenerbahçe, 64. dakikada yeniden öne geçti. Şener Özbayraklı rakibinden dönen topa çaprazdan nefsi vurdu ve sarı lacivertlileri bir kez daha öne geçirdi. 74'te ise Fenerbahçe'yi rahatlatan gol Valbuena'dan geldi. Giuliano'nun sıfırdan çevirdiği topta Fransız yıldız farkı ikiye çıkaan isim oldu. Bu golde Kasımpaşalı futbolcular uzun süre topun dışarından çevrildiği yönünde itirazlarda bulundu. Uzatmalarda Fenerbahçe, Janssen ile bir gol daha buldu ve maçı 4-1 kazandı.

DERBİ HAFTASINI İYİ DEĞERLENDİRDİ : Fenerbahçe, böylece galibiyet serisini de 5 maça çıkardı ve 63 puana yükseldi. Sarı lacivertliler, böylece zirvedeki rakirakipleri Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftayı iyi değerlendirmiş oldu.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı fotoğraflarıKasımpaşa Fenerbahçe maçı fotoğraflarıKasımpaşa Fenerbahçe maçı fotoğraflarıKasımpaşa Fenerbahçe maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

KASIMPAŞA: 1 - 4 :FENERBAHÇE

Maç Sonu: Ve maç bu gol ile sona eriyor! Fenerbahçe, zorlu Kasımpaşa deplasmanında 4-1 galip geldi.

90+1. dakika: GOL Fenerbahçe, son dakikada bir gol daha buldu! Janssen ile fark 3 oldu.

90. dakika: Diagne, Volkan'ı geçti ama topu kaleye göndermeden önce ofsayt bayrağı onun için kalktı. Fenerbahçe kontra atakla tehlike yarattı! Valbuena'nın pasıyla topla buluşan Janssen sol ayağı ile şutunu çıkardı. Kaleci Eray bu pozisyonda başarılıydı.

89. dakika: Kasımpaşa oyundan oldukça düştü. Fenerbahçe, 4. gol için saldırıyor.

86. dakika: Fenerbahçe kritik bir yerden frikik kazandı. Topun başında Valbuena ve Mehmet Ekici var.

84. dakika: Volkan'dan kritik kurtarış! Diagne'nin kafa vuruşunu Volkan kornere çeldi.

81. dakika: Fenerbahçe'de bir değişiklik daha. Roberto Soldado yerine oyuna Mehmet Ekici giriyor.

78. dakika: Kasımpaşa'da İlhan Depe yerine Edouk girdi. Etoundi ise Mensah yerine oyunda.

77. dakika: Çakır, Kaasımpaşa kalecisi Eray'a itirazlarından dolayı sarı kart gösterdi.

76. dakika: 3. golden sonra Kasımpaşa iyice oyundan düştü. Kasımpaşalı futbolcular, hala Cüneyt Çakır'a itirazda bulunuyorlar.

75. dakika: Gol pozisyonunda Kasımpaşalı futbolcular, Giuliano'nun topu dışarıdan çevirdiği itirazlarında bulundular. Hakem Cüneyt Çakır'a yoğun itirazlarda bulunan futbolcular, uzun süre hakemin başında bekledi ama Çakır, gol kararını verdi.

73. dakika: GOL Fenerbahçe, 3. golü buluyor! Giuliano'nun sağ kanattan çevirdiği topa Valbuena dokundu ve topu ağlara gönderdi.

71. dakika: Şener'in ortasında Giuliano ve Eray çarpıştı. Pozisyonda yardımcı hakemin de ofsayt bayrağı, Brezilyalı futbolcu için kalktı...

70. dakika: Kasımpaşa'nın 15, Fenerbahçe'nin 8 şutu bulunuyor. Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin neredeyse iki katı kadar şut çekse de skor olarak geride.

69. dakika: Veigneau'nun uzaktan vuruşu savunmadan döndü. Fenerbahçe, Valbuena ile ileri çıkıyor.

68. dakika: Valbuena kaptırdığı top sonrası Pavelka'ya faul yaptı. Maçta tempo Fenerbahçe'nin golünden sonra düştü.

67. dakika: Sahada tansiyon yükseldi! Soldado ile Veysel Sarı arasında tartışma çıktı. Araya giren oyuncular ikiliyi ayırdı.

66. dakika: Fenerbahçe, kaleyi bulan 2. şutunda 2. golünü buldu.

65. dakika: GOL Fenerbahçe, Şener'in golüyle bir kez daha öne geçti. Ceza sahası içinde topla buluşan Şener, sert bir şut çıkardı. Top üst direkten içeri girip ağlarla buluştu ve Fenerbahçe bir kez daha öne geçti.

64. dakika: İlhan Depe'nin ortasında arka direkte Trezeguet'in şutu dışarı çıktı. Mısırlı yıldız müsait pozisyonları değerlendiremiyor.

63. dakika: Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman çift forvete döndü. Kasımpaşa tehlikeli geldi! Trezeguet, sağ çaprazdan pas yerine çalımı tercih edip şutunu çıkardı. Şener araya iyi girdi.

62. dakika: Fenerbahçe'de Alper Potuk oyundan çıkarken yerine Valbuena girdi. Bir değişiklik daha! Aatif'ın yerine Vincent Janssen girdi.

61. dakika: Korner sonrası yaşanan karambolde top, Eray'ın ellerinde kaldı. Fenerbahçe'de Valbuena ve Janssen oyuna girme hazırlığı yapıyor.

60. dakika: Fenerbahçe tehlikeli geldi! Şener'in ortasında Soldado'nun vuruşunu Eray kornere çeldi.

59. dakika: Karşılaşmanın ilk sarı kartını Alper Potuk gördü.

58. dakika: Hasan Ali'nin ortası savunmadan döndü. Hasan Ali yine ortaladı, Omeruo karşıladı.

57. dakika: Aatif ile Alper yine yer değiştirdi. Aatif sol kanattaki yerini aldı. Fenerbahçe seri paslarına yine başladı.

56. dakika: Alper Potuk ceza sahası dışından şutunu çıkardı. Üstten farklı bir şekilde auta çıktı...

55. dakika: Pavelka'nın attığı uzun pası Volkan Demirel çıkıp aldı. Aatif, sağ kanada geçti. Sol kanada ise Alper geçti.

54. dakika: Orta sahada iki takım da bu dakikalarda pas kaybı yaşıyor.

53. dakika: İlhan Depe, Alper'e faul yaptı. Fenerbahçe, kendi yarı sahasından serbest vuruşu uzun kullandı.

51. dakika: GOL Kasımpaşa, İlhan Depe ile skoru eşitledi! Sol çaprazdan şutunu çıkartan İlhan Depe'nin kaleye giden şutuna Martin Skrtel hamlede bulundu ama gole engel olamadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Kasımpaşa eşitlik sayısını buldu.

50. dakika: İkinci yarının ilk 5 dakikasında etkili bir Kasımpaşa var. Ev sahibi sol kanattan korner atışı kullanacak.

49. dakika: Fenerbahçe savunması topu rahat bir şekilde uzaklaştırdı. Josef ve Topal da bu dakikalarda savunmanın içinde. Popov şansını uzaklardan denedi ancak şutu çok farklı bir şekilde dışarı çıktı.

48. dakika: Fenerbahçe, rakibini bu dakikalarda geride bekliyor. Kasımpaşa sağ kanattan serbest vuruş kazandı.

47. dakika: Sağ kanatta topla buluşan Popov, Aatif'ı geçti ancak Hasan Ali'yi geçemedi. Kasımpaşa şimdi sol kanattan geliyor.

46. dakika: Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı! İki takım da aynı kadro ile sahaya çıktı.

Devre Arası: İlk yarı sona erdi. İlk yarıda Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü var.

45. dakika: Chahechouhe ceza sahası dışından sert vurdu, kaleci Eray güçlükle kurtardı! Skrtel'in kafasındaki kan durmadı. Formasına kan bulaşan Skrtel, formasını değiştirecek. Trezeguet, bir kez daha şansını denedi! Uzak direğe yaptığı plase şut, az farkla yandan dışarı çıktı.

44. dakika: Trezeguet'in ceza sahası dışından yaptığı plase vuruş, direğin yanından dışarı çıktı. Kasımpaşa'nın en etkili oyuncusu ilk yarıda Trezeguet olarak dikkat çekiyor.

43. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Alper, şut atma imkanı bulamadı. Kasımpaşa hızlı çıkmak istedi ancak Fenerbahçeli futbolcular izin vermedi.

42. dakika: Sol kanattan seri çalımlar yapan Trezeguet'in ortası Volkan Demirel de kaldı.

41. dakika: Kasımpaşa atak futbol düşünüyor ancak son vuruşlarda etkisiz kalıyor.

40. dakika: Sakatlığın ardından oyun başladı. İki futbolcunun da sağlık durumu iyi gözüküyor.

39. dakika: Skrtel yerinden kalktı ama Mensah kalkamıyor...

38. dakika: Pozisyonda Mensah ile Skrtel kafa kafaya çarpıştı. İki futbolcu da yerde kaldı ve tedavileri saha içinde yapılıyor.

37. dakika: Mensah'ın kafa vuruşu bir kez daha isabetsiz oldu! Skrtel'in yanından kafa vuruşunu yapan Mensah, kaleyi tutturamadı. Mensah'ın kafa vuruşu bir kez daha isabetsiz oldu! Skrtel'in yanından kafa vuruşunu yapan Mensah, kaleyi tutturamadı.

36. dakika: Trezeguet çok tehlikeli geldi ve şutu çıkardı. Kaleye giden top, takım arkadaş İlhan Depe'ye çarpıp auta gitti.

35. dakika: Alper, sağ kanattan iyi gelip ortasını yaptı ama Soldado topa yetişemedi.

34. dakika: 30 dakika şut atmayan Fenerbahçe, attığı ilk şut ile golü buldu. Yarı sahasında bekleyen ve bol pas yapan bir Fenerbahçe izliyoruz.

33. dakika: Diagne, 3 kişi arasında girdi ve topu kaybetti. Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, oyundan memnun gözüküyor.

31. dakika: GOL Fenerbahçe, ilk şutunda golü buldu! Giuliano'nun ara pasıyla buluşan Hasan Ali, bekletmeden topu içeri çevirdi. Josef tek vuruşla ağları gönderdi ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

30. dakika: Bu kez Fenerbahçe korner atışı kazandı. Aatif ve Hasan Ali topun başındaki isimler...

29. dakika: Kasımpaşa'nın kullandığı kornerde Mensah'ın kafa vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

28. dakika: Şener ile Diagne arasında kısa süreli bir tartışma çıktı ancak Diagne sakin kaldı ve olay büyümedi.

27. dakika: Kasımpaşa'da Popov, bir kez daha sağ kanattan ortaladı. Şener topu kornere gönderdi. Maçın ilk korneri...

26. dakika: Fenerbahçe, paslarla rakip yarı saha içine girdi. Soldan Hasan Ali ortaladı, savunma uzaklaştırdı. Şimdi de Şener ortaladı ama kaleci Eray'da kaldı top.

25. dakika: Kasımpaşa yine tehlikeli geldi! Pavelka sağ kanatta müsait pozisyonda topu içeri çeviremedi!

24. dakika: Kasımpaşa gol çok yaklaştı! Mensah'ın kafa vuruşu direğin hemen yanından dışarı çıktı! Çok net bir fırsattı...

23. dakika: Kasımpaşa'da penaltı beklentisi! Çalımlarla ceza sahası içine giren Trezeguet bir anda yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır devam kararı verdi.

22. dakika: Diagne'ye atılan ara pasına Skrtel çok iyi bir müdahalede bulundu ve topu kayarak taca gönderdi.

21. dakika: Hasan Ali sol kanattan iyi bindirdi. Hasan Ali'nin ortasıyla topla buluşan Giuliano, istediği gibi dönemedi ve topu ayağından açtı.

20. dakika: Fenerbahçe çok sayıda pas yaptıktan sonra Şener ile topu kaybetti. Topu kazanan Kasımpaşa kısa süre içinde tekrar kaybetti.

19. dakika: Son iki dakikada iki takım da tehlikeli pozisyonlar buldu. Şimdi bir kez daha Fenerbahçe yarı sahasında paslaşıyor.

18. dakika: Aatif, ceza sahası dışından sol ayağı ile şansını denedi! Son haftaların formda ismi Aatif'ın vuruşu az bir farkla dışarı gitti.

17. dakika: Kasımpaşa Diagne ile geldi! Sağ kanattan açılan ortaya Fenerbahçe savunması arasında iyi yükselen Diagne'nin kafa vuruşu üstten auta gitti.

16. dakika: Mehmet Topal, Mensah'ı yerde bırakıyor. Hakem Cüneyt Çakır faul kararını verdi. Kasımpaşa orta sahadan oyunu kuruyor.

15. dakika: Fenerbahçe, bir kez daha kendi yarı sahasında yaptığı paslar ile rakip alana çıkmaya çalışıyor.

14. dakika: Popov, Hasan Ali'nin sağından atıp solundan geçti ve ceza sahasına ortaladı. Volkan Demirel, rakibinden önce yükseldi ve topa sahip oldu.

13. dakika: Hasan Ali ve Aatif arasında anlaşmazlık oldu ve top taca çıktı. Taç atışı kullanıldı ancak Diagne topu kaybetti.

12. dakika: Atağa katılan Neustädter bir kez daha faul yapıyor. Fenerbahçe baskıyı o bölgede arttırmıştı...

11. dakika: Fenerbahçe yine sağ kanattan geldi! Bu kez Soldado ortaladı, Veysel kafa ile karşıladı.

10. dakika: Fenerbahçe oyunu rakip sahaya yıktı. Ataklar sağ kanattan gelişiyor.

9. dakika: Mensah, topu kazandıktan sonra pas hatası yaptı. Fenerbahçe, aynı bölgeden ikinci kez taç atışı kullanacak.

8. dakika: Fenerbahçe, Giuliano - Aatif işbirliği ile tehlikeli geldi! Brezilyalı futbolcunun pasıyla sol kanatta topla buluşan Aatif, topu içeri çevirdi ama tehlikeli bölgede Fenerbahçe'den bir futbolcu bulunmuyordu...

7. dakika: Neustädter, atağa katılırken Trezeguet'e faul yaptı. Kasımpaşa uzun pasla çıkmaya çalışırken topu kaybetti.

6. dakika: Karşılaşma çok temposuz başladı. İki takım da orta sahada kalabalık gözüküyor.

5. dakika: Aatif'in ara pasıyla buluşan Hasan Ali'nin ortasına Alper gelişine vurdu! Top savunmadan döndü ve sağ kanattan taca çıktı.

4. dakika: Kasımpaşa bu kez sol kanattan geldi. Fenerbahçe savunması temkinli ve tehlike oluşmasına izin vermiyor.

3. dakika: Kasımpaşa sağ kanattan geldi ancak Popov topu kaybetti. Ardından Trezeguet topu kazanıp şansını uzaktan denedi. Volkan rahat kurtardı.

2. dakika: Roberto Soldado, sağ kanattan ortaladı, Kasımpaşa defansı uzaklaştırdı.

1. dakika: Ve Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı başladı! 

KASIMPAŞA: Eray, Popov, Veysel Sarı, Omeruo, Veigneau, Sadiku, Pavelka, İlhan Depe, Mensah, Trezeguet, Diagne
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Roman, Skrtel, Hasan Ali, Alper, Mehmet Topal, Josef, Aatif, Giuliano, Soldado
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER