BEŞİKTAŞ

Kamil Glik transferinde Beşiktaş'a rakip çıktı

İtalya'nın Torino takımında forma giyen Polonyalı stoper Kamil Glik için gün sayan Beşiktaş'a Monaco engeli çıktı..

Kamil Glik transferinde Beşiktaş'a rakip çıktı

Transfer döneminin başlamsaıyla defans bölgesine takviye yapmak isteyen Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş, İtalya'nın Torino takımında forma giyen Polonyalı stoper Kamil Glik için kulübüyle temasa geçmişti.

Siyah-Beyazlılar ilk etapta Torino'ya bu transfer için 5 milyon Euro önermiş, ancak italyan yetkililer teklifi yetersiz buldukları için kabul etmemişlerdi.

Torino'dan ayrılmak istiyor

5 yıldır Torino forması giyen Kamil Glik de kendisine gelen tekliflerin ardından İtalyan ekibinden ayrılma kararı aldı. Glik, Torino Başkanı Urbano Cairo ve teknik direktör Sinisa Mihajlovic ile konuşarak ayrılma isteğini iletti. Kamil Glik için Monaco ve Beşiktaş transfer etmek için yoğun çalışmalar yürütüyor. Ancak Glik'in EURO 2016'da iyi bir performans sergilemesi Beşiktaş ve Monaco'nun arasındaki rekabeti kızıştırabilir.

Kamil Glik

Monaco'dan Kamil Glik'e 8 milyon Euro

Kamil Glik'i transfer etmek için çalışmalara başlayan Monaco, Torino ile görüşmelere resmen başladı ve Fransızlar Kamil Glik için Torino'ya 8 milyon Euro ödemeyi kabul etti.

Beşiktaş Kamil Glik transferini bitiriyor

Bunun üzerine Monaco'nun sahibi Vadim Vasilyev, Kuzey İrlanda maçının ardından Kamil Glik'in menajeri Jaroslaw Kolakowski, sözleşme koşullarını konuşmak için bir araya geldi.

Glik'in gelecek sezon hangi takımda futbol hayatını sürdüreceği merka konusu olurken Polonya basınında çıkan haberler bu transferde Monaco'nun bir adım daha yakın olduğunu yazıyor.

Monaco'nun italya'ya sadece 260 kilometre uzaklıkta olması ve dil sorununu yaşamayacak olması bu transferde Fransız ekibinin elini güçlendiriyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER