FENERBAHÇE

Jeremain Lens çılgına döndü!

Fenerbahçeli Jeremain Lens, 1-1 biten Bursa maçı sonrası çılgına döndü. Ünlü oyuncu arkadaşlarıyla maçın değerlendirmesini yaparken tepkisini açık açık ortaya koydu.

Jeremain Lens çılgına döndü!

Fenerbahçeli Jeremain Lens, Bursa maçı sonrasında takımı hedef aldı: İleri gitmemiz gerekirken sürekli kendi sahamızda top çevirdik. Bu puan kaybına inanamıyorum.

EN ÇOK SOUZA'YA KIZDI

Lens'in penaltı pozisyonu için Souza'ya da çok kızdığı, ondan hemen önceki kontratakta, kendisi bomboşken topu Aatif'a yollaması nedeniyle de hayli sinirlendiği öğrenildi. Hollandalı'nın maç sonunda Souza'yla bu konuyu özel olarak konuştuğu ve son pasları yapamadıkları için puan kaybı yaşadıklarını anlattığı belirtildi. Lens'in dönüş yolculuğunda da moralinin bozuk olduğu ve otobüste hiç kimseyle konuşmadığı bildirildi. Bu arada F.Bahçe, Kasımpaşa maçına sarı kart cezalısı Lens, Alper ve Van Persie'den yoksun çıkacak."KİMSE HAKEM DEMESİN"

Sabah'ın haberine göre; Bursa maçı sonrası basın toplantısına sinir küpü gibi gelen F.Bahçe Teknik Direktörü Advocaat'ın, soyunma odasında da sert rüzgarlar estirdiği öğrenildi. Hollandalı çalıştırıcının, Alper ve Aatif başta olmak üzere birçok ismi fırçaladığı ve "Kimse bana hakem demesin. Onun verdiği karar yanlış. Ama rakip tam 45 dakika 1 kişi eksik oynadı ve biz maçı kopartamadık. Herkes kahraman olmak için savaşıyor. Hiç kimse takımın nasıl kurtulacağını düşünmüyor. Takımı kurtarmazsak, biz de kaybederiz. Bu düşünceyle şampiyon olamayız" dediği belirtildi.

Süper Lig'in zirvesi kabus yaşadı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER