FENERBAHÇE

İtalyan devi Vedat Muriç'in peşine düştü

Yaz transfer döneminde Galatasaray ile kıyasıya bir yarış sonrasında 3.5 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriç, gösterdiği performans sonrası devleri peşine takmaya devam ediyor.

İtalyan devi Vedat Muriç'in peşine düştü

Süper Lig'in 15. haftasında lider Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar hızlandı.

Tıpkı yaz transfer döneminde olduğu gibi ocak ayında da takımda birçok değişiklik yapması beklenen sarı-lacivertlilerde gündemdeki isimlerden birisi de Vedat Muriç...

Sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Muriç, hem Kosova Milli Takımı hem de Fenerbahçe formasıyla gösterdiği etkili performansla şimdiden Avrupa devlerinin radarında girdi.

Manchester United, Juventus, Leicester City, E. Frankfurt ve Monaco'nun ilgilendiği Kosovalı golcü ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Kosovalı golcüsüne bu kez İtalyanların ünlü kulübü Lazio talip oldu.

İtalyan ekibinin sezon sonunda Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.

SIRADA BİRÇOK KULÜP VAR

Lazio'nun Vedat Muriç için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Bilindiği gibi birçok Avrupa kulübü de yıldız oyuncuyu yakından takip ediyor.

14 MAÇTA 10 GOLÜ BULUNUYOR

Kanarya'nın yıldız oyuncusu Vedat Muriç bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 14 karşılaşmaya çıktı.Sarı-lacivertlilerin yıldızı bu maçlarda rakip fileleri 10 kez havalandırdı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER