FENERBAHÇE

İşte Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak formül

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Fenerbahçe'de yeni sezonda hedef şampiyonluk. Geçtiğimiz sezonda taraftarına büyük hüzün yaşatan sarı-lacivertliler yeni sezonda şampiyonluk için yola çıkıyor.

İşte Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak formül

Tarihinin en kötü sezonunu geride bırakarak taraftarına büyük üzüntü yaşatan Fenerbahçe'de şampiyonluk sistemi belli oldu.

İşte Ersun Yanal'ın şampiyonluk sistemi

 -Gelecek kesici 6 numarayla birlikte, orta saha artık gole hedeflenecek.

- Bekte ve stoperde görev yapabilen kaliteli bir isimle de taşlar oturacak.

Taraftardaki 'defansif futbol' endişesi de tarih oluyor. FenerbahçeTeknik Direktörü Ersun Yanal, 2013-14'teki futbolu izletmeye kararlı! Cagliari maçında da sinyal verildi.

Yanal ve kurmaylarının taktikler üstündeki mesaisi devam ederken, yönetim de beklenen takviyeleri yetiştirmek için canla-başla mücadele veriyor.

Hücumdan memnun olduğunu ifade eden Ersun Yanal, defansif oyuncuların kadroya katılmasıyla beklenen futbolu izleteceği düşüncesinde. Baskılı ve hücum futboluyla bilinen Yanal, kesici bir ön libero ve hücuma yatkın bir stoper bekliyor. Hoca'nın aklında 'ofansif 4-1-4-1' var.

MEHMET TOPAL GİBİ OLAMIYOR

Rakibine oyununu dayatacak yeni Fenerbahçe'de; tekniği iyi, topu oyunu hızlı sokabilen bir stoper gerekiyor.

Orta sahada ise eksik olan şey; kesici ön libero. Jailson'un stoperdeki yoklukta performansını beğenen Ersun Yanal, orta sahada ise ondan beklediğini göremiyor. Sebebi de; Jailson, ayrılan Mehmet Topal kadar adam kovalamıyor ve riske girmiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 6 yorum
TREND HABERLER