FENERBAHÇE

İşte Fatih Terim'in savunması! Ali Koç...

Galatasaray, Tahkim Kurulu'na yapacağı başvuruda, Ali Koç ve Fikret Orman'ın açıklamalarının ceza almadığını örnek gösterecek.

İşte Fatih Terim'in savunması! Ali Koç...

Cim-Bom, Fenerbahçe Başkanı Koç’un, “Kurgulanmış bir düzen var” ve Beşiktaş Başkanı Orman’ın, “(Demeçlerle hakemi baskı altına alma) TFF’ye verdiğimiz süre bitmiştir. Ya bu işi kendi yönetim kurullarında kanunlarla çözecekler ya da biz bu sisteme uyacağız” sözlerinin ceza almadığını dile getirip, Terim’in cezasının kaldırılmasını isteyecek.

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim’e verilen 4 maçlık ceza için Tahkim Kurulu’na başvururken, ezeli rakiplerinin başkanlarının bundan önceki konuşmalarını ve ceza almamalarını örnek gösterecek.

Cezanın kaldırılması için yapılacak başvuruda, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kullandığı ifadeler savunmanın temelini oluşturacak. Koç, mayıs ayında “Kurgulanmış bir düzen var” açıklamasında bulunmuş ancak bununla ilgili sarı-lacivertli kulübün başkanına herhangi bir ceza verilmemişti.

Yine hafta içinde Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kısa bir süre önce, demeçlerle hakemin baskı altına alınmasıyla ilgili konuşmuş, “TFF’ye verdiğimiz süre bitmiştir. Ya bu işi kendi yönetim kurullarında kanunlarla çözecekler ya da biz bu sisteme uyacağız” demişti.

İki örnek daha var
Sarı-kırmızılıların büyük kulüpler dışında emsal göstereceği iki konuşma da Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ile BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş’in... Kartal’ın, “Silahım olsa hakemi vururdum” sözlerinin 11 günle cezalandırıldığı, Üneş’in de, “Hakemlere hakkımız haram olsun. Sezon sonunda Allah göstermesin, ligden düşersek biz değil Türk futbolu küme düşecek” demesinin cezalandırılmadığı da hatırlatılacak.

Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER