BEŞİKTAŞ

İşte Beşiktaş'ta adaylarda son durum!

Beşiktaş Kulübü'nün 13 Ekim'de, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 20 Ekim'de gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda 4 aday başkan olmak için yarışacak. İşte adaylarda son durum...

İşte Beşiktaş'ta adaylarda son durum!

Beşiktaş'ta adaylık için gereken 250 imza barajını geçen Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal, geçici listelerini Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar'a teslim etti.

Ahmet Nur Çebi

Siyah-Beyazlılar’da 20 Ekim’de gerçekleştirilecek başkanlık seçimi öncesinde adaylığını koyan Ahmet Nur Çebi, önemli güne sayılı zaman kala çalışmalarını sürdürüyor. Çebi’nin, dernek başkanları ve üyelerini ofisinde ağırlayıp ekibiyle birlikte istişarelerde bulunduğu ifade edildi. Deneyimli yöneticinin ek olarak liste çalışmalarını da sürdürdüğü kaydedildi.

Serdal Adalı etkinlik düzenliyor 

Beşiktaş’ta başkan adayları arasında yer alan Serdal Adalı, bugün Siyah-Beyazlılar’ı takip eden muhabirlerle biraraya gelecek. Saat 10.00’da başlayacak etkinlik, Akatlar NO:1903’te yapılacak. Adalı ve kurmaylarının bu etkinlikte basın mensuplarına Siyah-Beyazlılar’la ilgili olarak plan ve projelerini paylaşmaları bekleniyor.

İsmail Ünal’ın planı belli

Kulüpte daha önce birçok görevde bulunan İsmail Ünal, başkanlık için adaylar arasına ismini yazdırmıştı. Ünal’ın, yarışta olmasına rağmen diğer adaylardan biriyle birleşme ihtimalinin bulunduğu konuşuluyor. İsmail Ünal’ın, ilk olarak Serdal Adalı’yla bu konuda görüşeceği ve genel sekreterlik talebinde bulunacağı kulislerde söyleniyor.

Tekinoktay listeyi bozmuyor

Son yapılan seçimde Fikret Orman’la birlikte başkanlık için yarışan ancak başarılı olamayan Hürser Tekinoktay, 20 Ekim’deki yarış öncesinde de adaylığını koymuştu. Tekinoktay’ın, son seçimde girdiği listeyi koruyup yoluna aynı ekiple devam etmeyi planladığı kaydedildi. Hürser Tekinoktay’ın, üyelerle görüş alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER