GALATASARAY

İşte Başakşehir'in Galatasaray karşısındaki galibiyet şifresi

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftası heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak.. Şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçta Başakşehir mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.. Galatasaray karşısına nasıl bir taktik ile çıkacağı ise merak konusu...

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
İşte Başakşehir'in Galatasaray karşısındaki galibiyet şifresi

Ligin kader maçında Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Medipol Başakşehir, taraftar baskısını da arkasına alacak olan sarı kırmızılıları pas oyunu ve hızlı hücumla durdurmaya çalışacak.

Başakşehir, kaptan Emre Belözoğlu'nun ve İrfan Can Kahveci'nin orta sahadaki uyumu ve Visca ile Elia'nın hızlı hücumlarıyla rakip kalede gol arayacak. İleri uçta Bajic'in yanı sıra Adebayor'un da görev alması seçenek dahilinde. Bu tarz baskısı yüksek maçlarda kritik goller atan Adebayor'u Avcı sahaya sürebilir. Devre arası takıma katılan Robinho, beklenileni verememiş olsa da tecrübesiyle fayda sağlayabilir. Sol kanatta da görev alabilen Brezilyalı yıldızın Elia'nın yerine ilk 11'de sahaya çıkması muhtemel.

İLKLERİN PEŞİNDE 
Turuncu lacivertliler şampiyonluk kupasını kazanmalarının ardından bu başarıyı elde etmiş 6'ncı takım olacak. Ayrıca Başakşehir'de kariyerlerinde şampiyonluk kupasını ilk kez kaldıracak birçok futbolcu bulunuyor. İlk kez şampiyonluk yaşayacak isimler şu şekilde: Volkan Babacan, Faruk Çakır, Alexandru Epureanu, Marcio Mossoro, Riad Bajic, Emmanuel Adebayor, Alparslan Erdem, Soner Aydoğdu, Joseph Attamah, Fedor Kudriashov, Stefano Napoleoni, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir.
.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER