MİLLİ TAKIM

İspanya Çizme'de gülemedi

Euro 2016’da Türkiye’nin grubunda yer alan İspanya, hazırlık maçında İtalya ile karşı karşıya geldi.

İspanya Çizme'de gülemedi

A Milli Takımımızın EURO 2016 D Grubu'ndaki rakibi İspanya, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği İtalya ile berabere kaldı...: 1-1

İtalya'nın Udine şehrinde bulunan 42 bin kişilik Friuli Stadı'nda oynanan mücadele 1 -1 eşitlikle noktalandı.

İspanya zorlu maça David de Gea, Mikel San Jose, Sergio Ramos, Juanfran, Gerard Pique, Cesar Azpilicueta, Cesc Fabregas, Juan Mata, Thiago Alcantara, Alvaro Morata ve Aritz Aduriz 11'i ile çıktı. Teknik direktör Del Bosque ikinci yarıda Nacho Fernandez, Koke, Alba, David Silva, Paco Alcaer ve Isco gibi oyuncularını da denedi.

Türkiye-İsveç maçındaki başörtülü kızlar Enver Aysever'i kızdırdı

Euro 2016’da E Grubu’nda Belçika, İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç'le birlikte yer alacak İtalya ise; Buffon, Davide Astori, Matteo Darmian, Leonardo Bonucci, Thiago Motta, Alessandro Florenzi, Emanuele Giaccherini, Antonio Candreva,  Marco Parolo, Graziano Pelle ve Eder Martins 11'i ile sahada yer aldı.

Euro 2012’nin son finalistleri İtalya ve İspanya arasındaki mücadelede topa daha çok sahip olan takım İspanya olurken, daha çok gol şansı bulan ve öne geçen ise 68'de Lorenzo Insigne'nin golüyle İtalya oldu. Ancak konuk ekip az sayıda gol şansı da bulsa, bunlardan birinde -2 dakika sonra- rakibine cevap vermesini bildi. Aduriz maça eşitliği getirirken, kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER