BASKETBOL

Işıl Alben Rus başkanı fena ağlattı

Milli basketbolcu Işıl Alben, 2014-2015 sezonunda Rus takımı Dynamo Kursk takımında oynarken yaşadığı ilginç bir olayı anlattı..

Işıl Alben Rus başkanı fena ağlattı - Sayfa 1

Milli basketbolcu Işıl Alben, 2014-2015 sezonunda Rus takımı Dynamo Kursk takımında oynarken, "Sezon sonuna yaklaşıldığında başkanın 'kal' baskılarına rağmen evime dönmek istiyorum dediğimde karşımda ağlamaya başladı" dedi. Milli basketbolcu Işıl Alben, Türkiye Basketbol Federasyonu'na özel açıklamalarda bulundu.

Işıl Alben Rus başkanı fena ağlattı - Sayfa 2

"Sahada biraz agresifim" Sahada biraz daha agresif olduğunu belirten Alben, "Bu da kazanma hırsımdan kaynaklanıyor. Günlük hayatımda oldukça sakin ve dingin bir insanım. Sesimi bile yükseltmem" dedi. Kavgacı bir insan oladığını belirten Alben, "Günlük hayatımda en son ne zaman sesimi yükselterek konuştuğumu dahi hatırlamıyorum. Sevdiğim insan bir haksızlığa uğruyorsa medeni bir şekilde hakkını korurum, eğer haksız olduğu bir durum varsa ona haksız olduğunu söylerim ama desteğimi de hissettiririm" diye konuştu.

Işıl Alben Rus başkanı fena ağlattı - Sayfa 3

"Ronaldo'yu çok seviyorum ama hayranım diyemem" Milli sporcu Işıl Alben, "Ronaldo'yu çok seviyorum ama hayranım diyemem. Tanışma şansım olsa da tanışmak istemezdim. Bana uzaktan izleyip saha içinde ve dışında yaptıklarıyla mutlu olmak yetiyor. Kendisine sportif olarak yaptığı yatırım, yardımseverliğini ve hayranlarına karşı olan duruşunu beğeniyorum" dedi.

Işıl Alben Rus başkanı fena ağlattı - Sayfa 4

"Ronaldo ile Messi'yi kıyaslamam doğru olmaz" "Ronaldo mu Messi mi deseler sen ne dersin?" sorusuna ise milli sporcu, "Bu saydığınız ikilileri birbirleriyle kıyaslamanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Sahaya bakınca herkesin gözüne hitap eden hareketler farklı, herkes kendine yakın hissettiği sporcuları daha tutkuyla destekler. Ben Ronaldo ve Federer'i izlerken daha çok keyif alıyorum" şeklinde cevap verdi.