DÜNYA KUPASI

İngiltere'den<font color='#FF0000'> gol şov!</font>

San Marino'ya konuk olan İngiltere, güçsüz rakibine acımadı, 8 gollü bir galibiyet aldı..

İngiltere'den<font color='#FF0000'> gol şov!</font>
2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu mücadelesinde San Marino'ya konuk olan İngiltere, güçsüz rakibi karşısında gol şov yaptı.  
 
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu 5. maçında İngiltere deplasmanda San Marino ile karşılaştı.  
 
Serravalle Stadı'nda oynanan karşılaşma, maç öncesi beklentilerini karşıladı ve İngiltere'nin 8-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 
 
8-0'lık skorla galibiyete uzanan İngiltere, puanını 11 yaparak, maç fazlasıyla Karadağ'ın 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu.
  
San Marino [0 - 8] İngiltere
12' [0 - 1] Valle (k.k.)
29' [0 - 2] Oxlade-Chamberlain
35' [0 - 3] Defoe
39' [0 - 4] Young
42' [0 - 5] Lampard
54' [0 - 6] Rooney
70' [0 - 7] Sturridge
77' [0 - 8] Defoe 

İngiltere'ye galibiyeti getiren golleri, 12. dakikada kendi kalesine Alessandro Della Valle, 29'da Alex Chamberlain, 35. ve 77. dakikalarda Jermain Defoe, 39. dakikada Ashley Young, 42'de Frank Lampard ve 54. dakikada Wayne Rooney attı. Öte yandan Manchester United'ın golcüsü Wayne Rooney karşılaşmada attığı golün yanında yaptığı 2 asistle yıldızlaştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER