MİLLİ TAKIM

İngiltere San Marino engelini de rahat bir şekilde geçti

Gruba İsviçre galibiyetiyle başlayan İngiltere, San Marino engelini de rahat bir şekilde geçerek ikide iki yaptı.

İngiltere San Marino engelini de rahat bir şekilde geçti
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri E Grubu'nda ikinci hafta karşılaşmalarında İngiltere, zayıf rakibi San Marino'yu 5-0'lık skorla mağlup etti.

Maça hızlı başlayan İngiltere, San Marino kilidini 25. dakikada açtı. Milner'ın kullandığı köşe vuruşunda kaleciden seken topu ağlara gönderen isim Jagielka oldu: 1-0.

Golden sonra da baskısını sürdüren İngiltere, ikinci golü ise 43'te buldu. Selva, ceza sahası içersinde Rooney'yi yere düşürünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Rooney, düzgün bir vuruşa topu ağlara gönderdi ve bu gol ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu: 2-0.

İngiltere, ikinci yarıya ise adeta fırtına gibi başladı. 49. dakikada Chamberlain'in pasında ceza sahasına sokulan Welbeck, müsait durumda yaptığı vuruşla Simoncini'yi avladı ve fark üçe çıktı: 3-0.

72'de ise sahneye Townsend çıktı. Sağ kanattan içeri kat ederek sol ayağıyla çok sert bir vuruş yapan genç yıldız, farkı dörde çıkaran isim oldu: 4-0.

78. dakikada Rooney'nin içeri çevirmek istediği top Della Valle'ye çarparak San Marino ağlarına gitti ve 90 dakika İngiltere'nin 5-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bu sonuçla İngiltere puanını 6'ya yükseltirken, San Marino ise ikinci maçında da puanla tanışamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER