DÜNYADAN FUTBOL

İki dünya devi Merih Demiral'ı istiyor

İngiliz devleri Manchester United ve Arsenal, Juventus forması giyen milli oyuncu Merih Demiral'ı transfer etmek istiyor. İki ekip, devre arası transfer döneminde Juventus'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

İki dünya devi Merih Demiral'ı istiyor

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Merih Demiral, Premier Lig devleri Manchester United ve Arsenal'ı peşine taktı.

Ada basınında yer alan haberlere göre; Chiellini'nin sakatlığına rağmen de Ligt'ın arkasında kalarak forma şansı bulamayan milli futbolcu, İtalyan temsilcisinden ayrılmaya sıcak bakıyor. Devre arası transfer döneminde harekete geçmeyi planlayan Manchester United ve Arsenal'ın, Merih'in bu düşüncesinden faydalanarak resmi teklif yapmayı hedeflediği belirtildi.

BU SEZON LİGDE SADECE 90 DAKİKA SAHADA KALDI
La Gazzetta dello Sport' un haberine göre teknik direktör Maurizio Sarri, sakat Giorgio Chiellini'nin iyileşmesini bekleyecek ve duruma göre Ocak ayının sonunda Merih Demiral ya da Daniele Rugani ile yolların ayrılmasına karar verecek. 21 yaşındaki genç savunmacı, bu sezon Juventus'la ligde yalnızca 90 dakika forma giyebildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER