OLİMPİYAT HABERLERİ

IAAF Türkiye'yi favori gösterdi

AAF'ın internet sitesinde yer alan değerlendirmede, 27 Mart'ta Uganda'nın başkenti Kampala'da düzenlenecek 42. Dünya Kros Şampiyonası'na ilişkin analizlere yer verildi.

IAAF Türkiye'yi favori gösterdi

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), Türkiye'yi, Dünya Kros Şampiyonası'ndaki karışık takım müsabakasının favorileri arasında gösterdi.

IAAF'ın internet sitesinde yer alan değerlendirmede, 27 Mart'ta Uganda'nın başkenti Kampala'da düzenlenecek 42. Dünya Kros Şampiyonası'na ilişkin analizlere yer verildi. Şampiyonada ilk kez bu yıl gerçekleştirilecek karışık takım kategorisinde Türkiye, favori takımlar arasında yer aldı.    

Değerlendirmede şampiyonaya, Avrupa kros şampiyonu Yasemin Can ve Aras Kaya'nın yanı sıra Polat Kemboi Arıkan ve Meryem Akdağ ile katılacak Türkiye'nin, karışık takım yarışmasında zirveye aday olduğu vurgulandı. Türkiye ile birlikte ABD, Japonya ve Büyük Britanya'nın da zirve adayı olarak öne çıktığı kaydedildi.  

Öte yandan şampiyonada madalya sıralamasının zirvesinde, krosun lider ülkeleri Kenya veya Etiyopya'nın yer alması öngörüldü.

Rus atletlere yarış vizesi çıktı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER