DÜNYA KUPASI

Hollanda'yı otelden kovduran skandal!

Hollanda Futbol Federasyonu, milli takımlarına Dünya Kupası 2010'da fazla umut bağlamayınca ortaya trajikomik bir olay çıktı.

Hollanda'yı otelden kovduran skandal!

De Telegraaf Gazetesi, Hollanda Futbol Federasyonu'nun neden olduğu büyük bir skandali gün yüzüne çıkardı.

Gazetenin haberine göre Hollanda Futbol Federasyonu, 'Nasıl olsa finale kalamazlar' diye, kendi milli takımlarının otel rezervasyonlarını sadece 5 Temmuz Pazartesi gününe kadar yaptırmış. Ancak takımları önce yan finale sonra da finale kalınca işler bir anda karışmış. Uruguay'ı yenerek ülkede büyük bir sevinç oluşturan 'Portakallar' otel rezervasyonları sona erdiği için yetkililerce sokağa atılmış.

GAF ÜSTÜNE GAF

Federasyon, FİFA'ya sadece geçen Cuma günü ne kadar kesin ve Pazartesi gününe kadar opsiyonlu rezervasyon yaptırmış. Sandton Oteli'nin patronu Axel Hauser, "En geç Çarşambaya kadar kalabilirsiniz, sonrasına karışmam" uyarısını da yapmayı ihmal etmemiş. Ve otele yeni gruplar gelince Hollanda milli takımı, aşçısıyla, masörüyle, yöneticisiyle, oyuncusuyla ve diğer görevlileriyle, valiz ve eşyalarını alarak Çarşamba günü otelden ayrılmış. İmdada Hyatt Regency Oteli yetişmiş de Hollandalı futbolcular Pazar gününe kadar kalacak yer bulmuşlar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER