FENERBAHÇE

Hollanda basını Cocu'yu konuşuyor

Hollanda basınının gündeminde Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu var. Cocu hakkında bir iddia ortaya atan Hollanda basını, Cocu'nun Fenerbahçe'de bundan sonra ne yapacağını da yazdı.

Hollanda basını Cocu'yu konuşuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu sadece Türkiye gündemini değil Hollanda gündemini de meşgul ediyor. Hollanda basını Philip Cocu hakkında bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Cocu, Sivasspor maçında bir çıkış arayacak.

Hollanda'da yayın yapan AD Gazetesi spor yazarı Maarteen Wijfels'in Cocu'nun Fenerbahçe serüveni hakkındaki araştırmaları çerçevesinde hazırladığı şu makale yayımlandı:

Fenerbahçe başkanı, Cocu için kötü izleri sildi. Duygusal bir kültürün içinde çalışan Cocu, Sivasspor maçıyla çıkış yakalamanın peşinde.

'B' FİLMİ SENARYOSUNU HATIRLATTI...Cocu, PSV'deki ilk sezonunda da kötüydü. Ona sabredildi. İspanya'ya gitmesi gündemdeydi. Fenerbahçe'deki serüveni kötü başladı ama bir temizlik yapıldı. Bilgi sızdıran antrenörler dağıtıldı. Muhalif olanlar ve gruplaşan oyunculardan kurtuldular. Ortada bir bahane kalmadı ve casus filmi sona erdi. Bahsedilen detaylar kötü bir casusluk filminin senaryosu gibi. Oyuncular antrenmanlarda bilerek tüketilmişti. Cocu için Beşiktaş maçına getirilen halı, ucuz; 'B' taklit filmlerinin senaryosuna benziyordu.

Fenerbahçe'de 3 futbolcu gönderiliyor

BAŞKAN YOLUNU TEMİZLEDİ...Özellikle çarpıcı olan Başkan Ali Koç'un tavrıdır. Antrenörünün arkasında durarak direniş yolunu seçti. Ali Koç, F.Bahçe'nin toplam dönüşümünden geçtiği bir dönemde Cocu'ya daha fazla kredi verilmesi gerektiğini düşünüyor. Fenerbahçe'yi mali, idari ve sportif olarak tamamen yeniden yapılandırmanın peşinde. Başkan Koç, bunun zaman alacağını da söylemişti. Şimdi Başkan Koç tüm huzursuzlukları geride bıraktı ve Cocu'nun yolunu temizledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER