BAŞAKŞEHİR

Hoffenheim-Başakşehir maçı golleri ve geniş özeti

Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında deplasmanda Hoffenheim'a 3-1 mağlup oldu.

Hoffenheim-Başakşehir maçı golleri ve geniş özeti

Gruptaki ilk maçında, sahasında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile 0-0 berabere kalıp deplasmanda ise Braga'ya 2-1 mağlup olan turuncu-lacivertliler, Almanya'da Hoffenheim'a 3-1 kaybetti.

ROTASYON KARARI SARSTI

Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı'nın ligdeki kritik Beşiktaş maçı öncesi kadroda yaptığı rotasyonun faturası ağır oldu.

Medipol Başakşehir'de, takımın önemli isimlerinden takımda Emre Belözoğlu ve Da Costa sakatlıkları, Adebayor ve Mossoro da teknik direktör Abdullah Avcı'nın kararıyla Almanya'ya götürülmemişti.

Rakibi karşısında etkisiz bir futbol sergileyen turuncu-lacivertliler bu isimlerin yokluğunu fazlasıyla hissetti.

RUS HAKEMDEN SKANDAL KARARLAR

Maçın hakemi Aleksei Eskov'un taraflı yönetimi Başakşehir'in büyük tepkisini çekti.

Başakşehir'in maçta 1 penaltısını vermeyen Rus hakem Aleksei Eskov, Hoffenheim'ı öne geçiren goldeki net faulü de görmezden geldi.

HOFFENHEIM: 3 - 1 :BAŞAKŞEHİR

Maç Sonu: Ve hakem maçın son düdüğünü çaldı.

90. dakika: GOL Temsilcimiz Medipol Başakşehir uzatmalarda attığı golle skoru 3-1'e taşıyor.

88. dakika: Nadiem Amiri saha kenarına geliyor ve maç kaldığı yerden devam ediyor.

85. dakika: Nadiem Amiri orta alanda girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanıyor ve maç kısa süreliğine duruyor.

83. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasında topa hareketlenen Mehmet Batdal kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

81. dakika: Medipol Başakşehir üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Gael Clichy çıkıyor ve yerini Alparslan Erdem'e bırakıyor.

78. dakika: Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Kerim Frei kaleye uzaklardan bir şut çekiyor ancak bu topu kaleci Oliver Baumann tokatlayarak uzaklaştırıyor.

75. dakika: GOL Alexandu Epureanu'nun uzaklaştırmaya çalıştığı topu sol çaprazda Philipp Ochs kafa ile ceza sahası içine indiriyor. Ceza sahası içi sol çaprazda topa hareketlenen Nico Schulz bekletmeden sol ayağı ile sert bir şut çekiyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor. TSG 1899 Hoffenheim, Nico Schulz'un attığı GOL ile 3-0 öne geçiyor.

72. dakika: TSG 1899 Hoffenheim üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Dennis Geiger çıkıyor ve yerini Eugen Polanski'ye bırakıyor.

69. dakika: TSG 1899 Hoffenheim ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Stefan Posch çıkıyor ve yerini Steven Zuber'e bırakıyor.

67. dakika: Philipp Ochs'un pasına hareketlenen Sandro Wagner ceza sahası önünde ofsaytta kalıyor.

65. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Nadiem Amiri bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

64. dakika: Orta alandan aldığı kısa pasla topla buluşan Nadiem Amiri kaleyi cepheden gören noktadan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularımıza çarpıp kornere gidiyor.

63. dakika: TSG 1899 Hoffenheim ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Kerem Demirbay çıkıyor ve yerini Philipp Ochs'a bırakıyor. Temsilcimiz Medipol Başakşehir iki oyuncu değişikliğini birden yapıyor. İrfan Can Kahveci çıkıyor ve yerini Mahmut Tekdemir'e bırakıyor. Mevlüt Erdinç çıkıyor ve yerini Stefano Napoleoni'ye bırakıyor.

60. dakika: Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Sandro Wagner kaleye sert bir şut çekiyor. Bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

59. dakika GOL sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte altıpasın hemen sağ çaprazında topa hareketlenen Nadiem Amiri sağ ayağı ile gelişine vuruşunu yapıyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor. TSG 1899 Hoffenheim, Nadiem Amiri'nin golüyle 2-0 öne geçiyor.

57. dakika: Junior Caiçara, Nico Schulz'a sağ kanatta yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

56. dakika: Gökhan İnler, Dennis Geiger'in yaptığı faul sonrasında rakibini itiyor ve bu hareketi sonrasında hakem tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

54. dakika: Orta alandan Sandro Wagner'in pasıyla topla buluşan Mark Uth sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

52. dakika: GOL TSG 1899 Hoffenheim, Benjamin Hübner'in golü ile 1-0 öne geçiyor. Penaltı noktasının hemen önünde altıpasa yakın noktada topa hareketlenen Benjamin Hübner kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor. TSG 1899 Hoffenheim, Benjamin Hübner'in golü ile 1-0 öne geçiyor.

51. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Kerem Demirbay direkt olarak kaleye şutunu çekiyor. Bu topu kalecimiz Mert Günok çift yumrukla tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

50. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkten altıpas önüne indirilen topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Kerim Frei, Kerem Demirbay'ı arkadan çekerek yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

46. dakika: Hakem Aleksei Eskov ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi TSG 1899 Hoffenheim ikinci yarıya başlayan taraf oluyor.

Devre Arası: Hakem Aleksei Eskov ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarıda herhangi bir GOL sesi çıkmıyor.

45+1. dakika: Sol kanattan Gael Clichy'nin kısa pasıyla topla buluşan İrfan Can Kahveci kaleyi cepheden gören noktadan kaleye şutunu çekiyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor. 

44. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Junior Caiçara ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor. Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Kerim Frei ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasına yakın bölgede topa hareketlenen Mevlüt Erdinç kaleye vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncusundan geri dönüyor. Bu pozisyona Medipol Başakşehir'li oyuncularımız penaltı itirazında bulunuyor. Hakem Aleksei Eskov devam kararını veriyor.

42. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasında topa hareketlenen Sandro Wagner kafa vuruşunu yapıyor ancak bu pozisyonda ofsayt bayrağı kalkıyor.

39. dakika: Tunay Torun'un attığı uzun topa hareketlenen Mehmet Batdal ceza sahası yayı önünde ofsaytta kalıyor.

37. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte indirilen topu savunma oyuncuları araya girerek tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

35. dakika: Sağ kanattan Pavel Kaderabek'in gönderdiği topla buluşan Sandro Wagner ön direğe yakın bölgede topa hareketlenip kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

32. dakika: Sağ kanattan Kerem Demirbay'ın yaptığı ortayla buluşan Sandro Wagner ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye sert şutunu çekiyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor. Sandro Wagner, karambolde savunma oyuncumuza yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

31. dakika: Sağ kanattan Pavel Kaderabek'in yaptığı ortayla buluşan Nadiem Amiri ceza sahası içinde altıpasın hemen yanından kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu kalesinden çıkan Mert Günok açıyı daraltıyor ve bu top kalecimize çarpıp tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

30. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Mert Günok tokatlıyor ve topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

29. dakika: Barajdan dönen topu takip eden Kerem Demirbay kaleyi cepheden gören noktadan kaleye şutunu çekiyor. Bu topu kalecimiz Mert Günok tokatlayarak kornere gönderiyor. Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Nadiem Amiri kaleye şutunu çekiyor ancak bu top barajdaki oyunculardan geri dönüyor.

27. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tunay Torun ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu pozisyon topun dışarıdan oyuna dahil olduğu gerekçesiyle durduruluyor.

26. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Demirbay bu topu paslaşarak kullanıyor. Hızlı gelişen Medipol Başakşehir atağında Mehmet Batdal'ın kısa pasıyla topla buluşan Kerim Frei ceza sahası içine girip sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu top savunma oyuncusuna çarpıp kornere gidiyor. 

22. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen üzerinde topa hareketlenen Benjamin Hübner kafa vuruşunu yapıyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

19. dakika: Orta alanın sağından atılan uzun topa hareketlenen Mark Uth sol kanatta ofsaytta kalıyor.

17. dakika: Orta alandan atılan pasa hareketlenen Nadiem Amiri sol kanatta ofsaytta kalıyor.

16. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Stefan Posch kafa vuruşunu yapıyor. Bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

13. dakika: Ceza sahası yayı önünden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Kerem Demirbay kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

12. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Benjamin Hübner'in kısa pasıyla topla buluşan Mark Uth ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Mert Günok tokatlayarak uzaklaştırıyor.

10. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerlenen Gael Clichy ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

9. dakika: Orta alandan atılan hava topuna hareketlenen Sandro Wagner sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

7. dakika: Maçın bu dakikalarında her iki takımın oyuncuları orta alanda karşılıklı top kayıpları yaşıyor.

3. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Pavel Kaderabek ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Joseph Attamah bu topu kornere gönderiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

1. dakika:  Hakem Aleksei Eskov maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça temsilcimiz Medipol Başakşehir başlıyor.

HOFFENHEIM: Baumann, Hübner, Vogt, Posch, Kaderabek, Geiger, Demirbay, Schulz, Amiri, Uth, Wagner
TEKNİK DİREKTÖR: Julian Nagelsmann

BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, İrfan Can, K.Frei, Tunay , Mevlüt, Mehmet Batdal
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER