BEŞİKTAŞ

Hıncal Uluç Beşiktaş Galatasaray derbisinin favorisini belirledi

Spor yazarı Hıncal Uluç, hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesi çarpıcı bir tahminde bulundu..

Hıncal Uluç Beşiktaş Galatasaray derbisinin favorisini belirledi

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisinde sarı kırmızılı takımın ağır bastığını iddia etti.

Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında Galatasararay'ın Sneijder'in elinde oyuncak olmasına rağmen derbiden avantajlı skorla çıkacağını iddia etti.

İşte Uluç'un yazısından o bölüm:

Ve favorim Galatasaray!.

"İki rakibin de maçlarını sezon başından beri dikkatle izliyorum. Özellikle Galatasaray ilk yedi puanının nerdeyse hepsini büyük şansı ve rakiplerinin akıl almaz beceriksizlikleri ile kazandı.. Bu maçları ardından en çok ve en sert eleştirdiğim takım oldu.

O zaman, şimdi nasıl, hem de geçen yılın şampiyonu ve bu yıl nerdeyse iki takım çıkaracak kadar transfer yapan Beşiktaş'a karşı favori olur?.

Kararıma sebep, son hafta maçları..

Riekerink’in gözünden iyice düştü

Wesley Sneijder'ın nerdeyse oyuncağı haline gelmiş Galatasaray, geçen hafta kulübün içini yakından izleyen yazarların kopardıkları kıyametle aklını başına almış göründü. Selçuk ve Sabri başta yerli oyuncuların tasfiyesi planından en azından şimdilik vaz geçilmiş.. Galatasaray sahaya, bir hafta evvelki on birinden tek değişiklik yapmadan çıktı.

İlk olumlu izlenimim de bu oldu. Sebebi ne olursa olsun, ayni 11, Galatasaray'a oturmuş bir takım, oturmuş bir futbol kazandırmış görünüyor.. İki yıl önce Hamza'nın Galatasaray'ı şampiyon yapan takım ve oyun düzeni bu..

Sağda Sabri, Selçuk, Yasin, solda Carole, Sneijder, Bruma üçlü oyunları ile kurulan ve rakip savunmayı dağıtan kanat akınları.. Aslında Bruma ile Yasin bence yanlış kanatlardaydılar ama, medya, Sneijder, Bruma ikilisini tercih edince hafta arasında, Riekerink de tercihini öyle yapmıştı."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER