MİLLİ TAKIM

Hiddink iki gurbetçiyi izlemeye aldı

A Milli Futbol Takımı antrenörü Guus Hiddink ve yardımcısı Oğuz Çetin'in de izlediği Nurnberg - Bayern Münih 1-1 berabere sonuçlandı.

Hiddink iki gurbetçiyi izlemeye aldı

Almanya Bundesliga I'de 29. hafta karşılaşmasında Nurnberg'in easyCredit Stadı'nda da konuğu Bayern Münih'ti. Maç atılan karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Bayern Münih Thomas Müller'in golüyle 5.dakikada öne geçerken, Nurnberg'te bu gole cevap 60'da Christian Eigler ile geldi. Bayern kalecisi Kraft'ın hatalı geri pasında kaleye yaklaşık 30 metrelik mesafeden Eigler topu ağlara göndermeyi başardı.

Maçta Nurnberg'te Mehmet Ekici 82 dakika forma giyerken, İlkan Gündoğan ise 33'te yerini Jens Hegeler'e bırakmak zorunda kaldı.

Bayern Münih'te Arjen Robben ise maçtan sonra kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından Bayern Münih puanını 52 yaparken ligde 4.sıraya geriledi. Nurnberg ise puanını 43 yaptı ve 7.sırada yer aldı.

Bu maçı A Milli Futbol takımı teknik direktörü Guus Hiddink ve yardımcısı Oğuz Çetin de takip etti. Hollandalı çalıştırıcı Nurnberg'te forma giyen Mehmet Ekici ve İlkan Gündoğan'ı mercek altına aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER