BASKETBOL

Hidayetli Orlando Oklahoma'ya yenildi

NBA'de Magic ile yeniden kendini bulan Hidayet'in de forma giydiği maçta Orlando Oklahoma City ile karşılaştı.

Hidayetli Orlando Oklahoma'ya yenildi

NBA 3 maçla devam ederken Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Oklahoma'ya 125-124 yenildi. Hidayet Türkoğlu 7 sayıyla oynarken maçın yıldızları 39 sayıyla Dwight Howard, triple double yapan Westbrook ve 36 sayı kaydeden Kevin Durant oldu.

NBA'de Orlando Magic ile yeniden kendini bulan Hidayet Türkoğlu'nun da forma giydiği maçta Orlando, Oklahoma City ile karşılaştı. Oklahoma'nın yıldızları Westbrook ve Kevın Durant son maçların en iyi performansını sergileyince Oklahoma Orlando'yu 125-124 yenerek üstüste 4. galibiyetini aldı.

Orlando'da Hidayet Türkoğlu 7 sayı, 8 asist ve 2 ribaundla mücadele etti. Orlando'da en iyi performansı şse Dwight Howard gösterdi. Yıldız basketbolcu 39 sayı, 18 ribaundla oynarken ona Jason Richardson eşlik etti 19 sayıyla.

Maçın yıldızı ise triple double yapan Russel Westbrook oldu. Westbrook 32 sayı, 10 ribaund ve 13 asistle triple double yaparak neredeyse maçın önüne geçti. Oklahoma'nın bir diğer yıldızı Kevın Durant da tam 36 sayı kaydetti.

DİĞER MAÇLAR
NBA'de Denver, Miami'yi 130-102 mağlup ederken Denver'da kenardan gelen J.R.Smith 28 sayıyla maçın en skoreri oldu.

NBA'de oynanan bir diğer maçta Minnesota Washington'ı 109-97 yenerek mağlubiyet serisine son verdi ve 5 maç aradan sonra galip geldi. Minnesota'da Kevin Love 35 sayı, 11 ribaundla maçın yıldızı oldu. Washington'da John Wall 14 sayı, 10 asistle mücadele etti.

-Ntvspor-

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER