FUTBOL

Halis Özkahya UEFA'nın testlerini geçemedi

FIFA kokartlı Türk hakem Halis Özkahya, sakatlığının ardından tekrar girdiği UEFA'nın Mazeret Testi Yo-Yo Koşusu'nu geçemedi.

Halis Özkahya UEFA'nın testlerini geçemedi

Türkiye Futbol Federasyonu profesyonel hakem kadrosunda bulunan Halis Özkahya'da sıcak bir gelişme yaşandı.

İstanbul bölgesi hakemi olan 36 yaşındaki FIFA kokartlı ismimiz, sakatlığının ardından tekrar girdiği UEFA'nın Mazeret Testi Yo-Yo Koşusu'nu geçemedi.

Olay sakatlığına bağlanırken UEFA sağlık ekibinin bu konuda detaylı bir araştırma yapacağı öğrenildi. Araştırmadaki ince nokta; rahatsızlığın kronik mi yoksa yanlış antrenman programı sebebiyle oluşan bir durum mu o değerlendirilecek.

MHK BAŞKANI YUSUF NAMOĞLU UYARMIŞTI

Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu

Aslında bu sakatlık 28 Temmuz'a dayanan bir sakatlık. Halis Özkahya, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Admira ile Sloven Liberec arasındaki maçta görevliydi. Ancak maç öncesinde sakatlanmış ve mücadeleyi 4. hakem Ali Palabıyık yönetmiş ve Liberec deplasmanda 2-1 kazanmıştı. Merkez Hakem Kurulu, Halis Özkahya'nın durumunu yakından takip etmiş ve tam olarak iyileşmesi için Süper Lig'deki ilk 4 haftada maç vermemişti.

Türkiye gazetesinden A. Faruk Önal'ın haberine göre; MHK'nin dünkü hakemlerle toplantısında da başkan Yusuf Namoğlu sakatlıklara dikkat çekti. MHK Başkanı hakemlere kendilerine iyi bakmaları ve tedavilerine azami özen göstermeleri gerektiği konusunda uyardı.

HALİS ÖZKAHYA KİMDİR?

Doğum Tarihi: 30 Mayıs 1980

Bölgesi: İstanbul

Klasman: FIFA Kokartlı

HALİS ÖZKAHYA'NIN KARNESİ

KATEGORİ SEZON MAÇ

Süper Lig 10 171

TFF 1.Lig 11 48

Türkiye Kupası 9 16

UEFA Avrupa Ligi 7 19

Şampiyonlar Ligi 2 3

Avrupa Ş.Eleme 1 1

Dünya Kupası Eleme 1 1

Avrupa U21 2 5

TOPLAM 278

NOT: Alt ligler tabloya dahil değildir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER