FENERBAHÇE

Hakeme yüklendi MHK'ya seslendi!

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Gençlerbirliği maçının ardından hakemi eleştirdi.

Hakeme yüklendi MHK'ya seslendi!

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Gençlerbirliği maçının ardından hakemi eleştirdi, Mustafa Denizli'nin sözleri hakkında görüş bildirdi...

Gençlerbirliği maçının ardından açıklama yapan Mahmut Uslu, "Geçen hafta Galatasaray'ın hocası 'bizi ince ince doğradılar' dedi, ceza almadı. Beşiktaş maçından sonra ben "ince çıtır ettiler" dedim. 30 bin + 45 gün ceza aldım. Çifte standart yapmayın. MHK'ya sesleniyorum. Hakemleri iyi eğitin. Bugün 6-7 tane sarı kartlık faul var, verilmedi. Lütfen, yapmayın. Her zaman yenilince konuşuyoruz diyorlar, şimdi yenince konuşuyoruz işte. Tribünler "çakma Cüneyt" diye bağırıyor. Bunu ben demiyorum. Tribünler öyle diyor. Fenerbahçeli olduğumuz için mi çifte standart uyguluyorlar? Bize ceza veriyorlar, Mustafa Denizli'ye niye bir şey yok?" dedi. 

Başakşehir - Eskişehirspor maçının sonucu ve özeti

Robin van Persie ile Fernandao arasında yaşananlara ve Pereira'nın geçen haftaki maçın ardından Cüneyt Çakır'a sarılmasına da değinen Uslu, "Biz transferle ilgili bir şey konuşmadık. Onu konuşanlara sorun. Pereira'nın Cüneyt Çakır'a sarılması insani bir ilişki. Maç bittikten sonra ister öpüşürler, ister sevişirler. Robin van Persie ile hiçbir sorunumuz yok. Sadece sakat olduğu için az idman yapmıştı, ondan oynamadı. Tepkisi de yok. Birisi Hollandalı, birisi Brezilyalı. Çok iyi dostlar yani" diye konuştu.

mhk
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER