KAYSERİSPOR

Hakan Kutlu'dan özür açıklaması

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Başkanın kendisinden özür dilediği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi

Hakan Kutlu'dan özür açıklaması

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bazı yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Osmanlıspor maçı sonrasında istifa kararı alan ancak sonrasında kulüp başkanı Recep Mamur ile görüşerek kararından vazgeçen teknik direktör Hakan Kutlu, bazı yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Hakan Kutlu istifa sebebini açıkladı

 "Görevimin başındayım"

Osmanlıspor maçı sonrasında bugün tesislerde biraraya gelerek Gençlerbirliği ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlayan Kayserispor'da teknik direktör Hakan Kutlu, idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Kayserispor'daki görevine devam ettiğini dile getiren Hakan Kutlu, "Kayserispor'un son yıllarına damga vurmuş bir kulüp başkanı var. Kendisi ile Osmanlıspor maçı sonrasında görüştüm ve istifadan vazgeçtim" dedi.

"Doğru değil"

Kendisine yöneltilen, "Recep Mamur sizden defalarca özür diledi mi" sorusuna cevap veren Hakan Kutlu, "Recep Mamur, benden özür dilemedi. Kendisi ile 2-3 dakika süren bir telefon görüşmesi yaptık. Kendisi, istifa etmememi ve görevime devam etmemi söyledi. Ben de başkanımızın bu isteği doğrultusunda istifadan vazgeçtim. Görevimin başındayım" açıklaması yaptı.

 Hedef : 3 puan

Gençlerbirliği ile önümüzdeki hafta Kayseri'de oynanacak maça konsantre olacaklarını da söyleyen Hakan Kutlu, "Kazanmamız gereken maçları son dakika golleri ile kaybediyoruz. İyi futbol oynuyoruz. Bu futbolumuzu bundan sonra da sürdürmek ve 3 puanlar almak istiyoruz" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER