KAYSERİSPOR

Hakan Kutlu faturayı O'na kesti

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu mağlubiyetin faturasını hakem Ali Palabıyık'a kesti.

Hakan Kutlu faturayı O'na kesti

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, İstanbul'da oynanan ve yenildikleri Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada mağlubiyetin faturasını hakem Ali Palabıyık'a kesti.

"45 dakika iyiydik"
3-1 biten kasımpaşa maçı sonrasında değerlendirmede bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Oyun alanında 11'e 11 iken çok iyi ondakı. İstediğimiz herşeyi yaptık. Pozisyonlara girdik. Skoru da bulduk. Ancak maçın ikinci yarısında işler tamamen tersine döndü. Kırmızı karttan sonra maçın kaderi değişti" dedi.

Palabıyık'a yüklendi
Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Hiç olmadık bir anda Samba Sow kırmızı kartlaoyundan atıldı. MHK Başkanı sayın Yusuf Namoğlu'nun bu pozisyonu lütfen değerlendirmesini istiyorum. İster yayıncı kuruluşta isterse başka kanallanda. Nerede olursa olsun bu pozisyonu bizlere anlatsın. Topa vuran bizim oyuncumuz, ayağı da yerde. Rakip gelip çarpıyor. Kırmızı kartı biz görüyoruz. Kayserispor'un kaderiyle oynanmaz. Pavelka'nın oyundan atılması lazım ama hakem atmadı. Bir çok da hata yaptı" diye sitem etti.

Kasımpaşa - Kayserispor maçının golleri ve özeti

Kemal Özdeş : İstediğimizi aldık
Kayseritempo'nun haberine göre; Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş de alınan galibiyetten ötürü mutlu olduklarını söyledi. Özdeş, "Bugün kazanmak bizleri memnun etti. Bursaspor maçında da çok etkili oynadık ama kazanamamıştık. Maçın ilk yarısında rakibimizin ataklmarını durdururken ikinci yarıda çok daha etkili olduk. Rakip 10 kişi kalınca oyunun üstünlüğünü elimize aldık. İstediğimiz oyunu da oynadık. Oyuna sonradan giren arkadaşlar da skora tesir etti. Her 3 puan çok önemlidir. Bizim için iyi bir başlangıç oldu. Lige verilen arayı da en iyi şekilde değerlendirip ligde çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum" diye konuştu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER