KAYSERİSPOR

Hakan Kutlu beraberlik hakkında ne dedi?

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı

Hakan Kutlu beraberlik hakkında ne dedi?

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 0-0 biten Antalyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada iyi oynadıklarını ancak gol atamadıklarını söyledi.

“İyi oynadık”

Teknik Direktör Hakan Kutlu, sahalarında taraftarlarına galibiyet hediye edememenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, “Maçın genelinde çok etkili oynadık. Sayısız gol pozisyonlarımız, direkten dönen toplar vardı. Verilmeyen bir penaltımız vardı galiba. Takımım iyi futbol oynadı. Oyun olarak ortaya çok iyi şeyler koydular. Bugün maçın tamamında rakibimizin kalemize bir şut attığını hatırlamıyorum. İyi oynadık ama bir şekilde topu içeri atamadık” dedi.

“Bugün yine gördüm”

Kayserispor’un ligde kalacağına inandıklarını yineleyen Kutlu, “Bu oyunları, bu inançları, bu isteklerini sürdürdükleri takdirde önümüzdeki kalan 6 haftada bu çocukların işin üstesinden gelebileceklerini bugün gördüm. Önümüzdeki maçlarda inşallah gerekli puanı toplayıp Kayserispor kümede kalacaktır” diye konuştu.

“Destek istiyoruz”

Maçın son bölümü ve maç sonrasında taraftarın tepkisi ile ilgili de yorum yapan Kutlu, “Taraftarlarımızın son dakikada yaptığı protestoyla alakalı, elbette onlar da galibiyet istiyor. Taraftarlarımızın destekleri çok önemli, onlardan desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz” açıklaması yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER