GALATASARAY

Hagi'dan flaş sözler! Attığı en güzel golü açıkladı

Galatasaray ve Rumen futbolunun efsane isimlerinden Gheorghe Hagi, dün 54. doğum gününü kutladı.

Romanya tarihinin en iyi futbolcusu Digi Sport 1 kanalına, hedeflerinden, attığı en güzel gollerden, oğlu Ianis'ten ve Altın Top hayalinden bahsetti.

'Kral'ın Günü' tabiri için ne düşünüyor?
Romanya'da 5 Şubat'ın "Kral'ın günü" olarak adlandırılması hakkında yorum yapan Hagi, "Bugün benim doğum günüm. Ben Kral değilim. Böyle hissetmiyorum" dedi. 

Hagi en iyi golünü açıkladı!
Kariyerinde attığı en iyi gol sorulduğunda ise şu cevabı verdi: "Dünya Kupası'nda Kolombiya'ya attığım gol en iyisiydi. Aynı şekilde Dumitrescu'nun da Arjantin'e attığı gol çok güzeldi."

Rumen efsanenin hedefleri neler?
Gelecek planlarından da bahseden Rumen efsane, "Çok büyük bir kulüp takımı ve milli takım istiyorum. Tabii ki ben de futbolun içinde olmaya devam edeceğim. Eğer 10 yıl boyunca işler iyi giderse Viitorul da Avrupa'da mücadele eden bir takım haline gelecek" ifadelerini kullandı. 

Ianis Hagi...
"Umuyorum ki oğlum Ianis da kendini Avrupa futbolunda kanıtlayıp uzun süre milli takımın liderliğini yapacak. "

Ondan daha iyisi gelecek mi?
"Rumen futbolunda birinin beni geçmesi bana en çok mutluluk verecek şeylerden biri olur. Birinin Altın Top'u alması beni gururlandırır. Barcelona ya da Real Madrid forması giyen bir Rumen bunu yapabilir. Bunun için bu tarz takımlarda oynayacak kişiliğe sahip olması ve korkmaması gerekir."

Yorumlar
TREND HABERLER