BASKETBOL

G.Saray flaş transferini resmen açıkladı

Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe'nin eski oyuncularından ABD'li Diana Taurasi ile anlaştı.

G.Saray flaş transferini resmen açıkladı
Galatasaray Medical Park, büyük bir transfere imza attı. Sarı kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen ABD'li yıldız Diana Taurasi'yi renklerine bağladı. 

Deneme 
 
Galatasaray yaptığı resmi açıklama ile sabah resmi sözleşmenin sabah 05.00'te imzalandığını duyurdu.


Diana Taurasi G.Saray'da...

Galatasaray Medical Park, kadın basketbolunun en önemli isimlerinden Diana Taurasi'yi kadrosuna kattı.

Fenerbahçe yönetimi, kadın basketbolunun en büyük isimlerinden Diana Taurasi'yi, astronomik bir ücret talep etmesi nedeniyle, yeniden kadrosuna katmaktan vazgeçmişti. Bunun üzerine, Fenerbahçeli Penny Taylor ile aynı kentte forma giymek isteyen Taurasi, Galatasaray yönetimine mesaj gönderdiği ve iki tarafın anlaşma sağladığı belirtildi.

Fenerbahçe yönetimi, doping skandalı sonrası takımdan ayrılan Diana Taurasi'yi, yeniden kadroya katmak için, yıldız oyuncu ile bir süredir görüşmelerde bulunuyordu. Ancak Türkiye'den kırgın ayrılan Taurasi, yeniden sarı-lacivertli formayı giymek için, prim ve astronomik bir ücret talebinin yanı sıra birçok özel istekte bulundu.

Daha önce Penny Taylor ile yeniden anlaşan sarı-lacivertli yönetim, Taurasi'nin, ücretini neredeyse 2 katına çıkarması üzerine, transferden vazgeçme kararı aldı.

Bunun üzerine, yakın arkadaşı Penny Taylor ile aynı şehirde oynamak isteyen Taurasi, sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'a gelebileceği mesajı gönderdi. Taraflar arasında yapılan görüşmelerin ardından Galatasaray Medical Park, Diana Taurasi'yi kadrosuna kattı.

GALATASARAY RESMİ OLARAK AÇIKLADI
Galatasaray'dan yapılan Taurasi açıklaması: "Galatasaray Medical Park, WNBA takımlarından Phoenix Mercury forması giyen ABD'li forvet Diana Taurasi ile kesin anlaşmaya vardı.

Şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayabilen 1.83 metre boyundaki Diana Taurasi, geçtiğimiz sezonun bir bölümünde Fenerbahçe'de oynamıştı."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER