GALATASARAY

Gomis'ten Fenerbahçeliler'i kızdıracak açıklama

Galatasaray'ın golcüsü Gomis, Fenerbahçe'ye fark attıklarını söylerken, Milli Takım'a çağrılmamasını da değerlendirdi.

Gomis'ten Fenerbahçeliler'i kızdıracak açıklama

Galatasaray'da sezona fırtına gibi giren ancak son iki lig maçını boş geçen Bafetimbi Gomis, Fransa Milli Takımı'na çağırılmamasını dert etmediğini şu an sadece sarı-kırmızılı takımın en iyiyi yapabilmesi için çalıştıklarını söyledi.

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA FENERBAHÇE'YE FARK ATTIK"

Çok iyi işler çıkardıklarını, kafasında olumsuz bir düşüncenin bulunmadığını dile getiren Fransız golcü; "Fenerbahçe bizden önce maç kaybetmişti. Ve biz de şampiyonluk yolunda onlarla arayı açmalıydık. Kazandık ve farkı açtık. İki haftadır gol için şansım yoktu. Ancak Maicon ve Feghouli gol attı, çok iyi iş çıkardılar. Takım karakterini sahaya yansıttı. Bunda en çok taraftar yardımcı oldu" diye konuştu.

Bafetimbi Gomis

"G.SARAY'DA ÇOK GOL ATARSAM ONLAR ÇAĞIRIR"

Gomis, Fransa Milli Takımı'ndan davet almamasını problem etmediğini de dile getirerek, "Tek odaklandığım Galatasaray. Takımımın en iyi yerlerde olması için savaşıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde olmak için çabalıyoruz. Ligde şampiyon olmak istiyoruz. Bu benim için çok daha önemli. Zaten Galatasaray için çok gol atarsam beni kendileri Fransa Milli Takımı'na çağırır" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER